jaki wozek polecacie
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia SM wrote:Mnie te z ekoskóry się okropnie podobają, ale po poczytaniu opini nie zdecydujemy się na ekoskórę, Dzidziuś urodzi się na lato więc ta ekoskóra nie koniecznie się sprawdzi. Przy ggondoli i wykoczeniach nie ma problemu. Ale w spacerówce podóżek wykonany z ekoskóry ni ebardzo mnie przekonuje. Bałabym się ze się za bardzo nagrzeje i nóżki dziecku poparzy. Choć z drugiej strony chyba tak niepraktycznej rzeczy by nie zrobili;/
Andzia obejrzałam z bliska ten podnóżek. Ma eko-skórę, ale można to zdjąć.Jest bardzo przyjemna w dotyku. Nie wydaje mi się, żeby akurat to mogło się nagrzać żeby poparzyć.Jedynie co to wydaje mi się, że może się nóżka pocić. Dalej mi się bardzo podoba i myślę, że mimo wszystko zdecyduję się na niego.Andzia SM lubi tę wiadomość
IloUla. -
My mamy Adamex Galactic i po prawie 4 miesiącach testów na różnych nawierzchniach, we wszelkich warunkach atmosferycznych (poza upałem oczywiście) mogę ten wózek polecić z pełną odpowiedzialnością! gondola jest naprawdę duża, budka ogromna tak że ani wiatr,ani deszcz czy śnieg, ani rażące słońce nie przeszkadza w spacerze mój synek jak na swój wiek jest naprawdę duży bo ma już 70 cm i pomimo zimowych kombinezonów, kocyka ma jeszcze w gondoli mnóstwo miejsca na wyciągnięcie i spokojny sen! także wózki Adamex zdecydowanie na plus
-
Telashe wrote:do mnie właśnie przyjechał roan marita
ja też poproszę, żebyś coś bliżej na temat tego wózka powiedziała
jak się panu kotu jeździ, nie trzęsie na nierównościach ? Zamawiałaś na allegro czy przez sklep stacjonarny? Zastanawiam się między Roanem Maritą (może ta wersja Prestige - ktoś ma?) a Tutkiem Turranem - podoba mi się też jego wersja skóra eko - zastanawiam się jednak czy mi się nie poprzeciera brzydko w miejscu, w którym się budkę składa
Ktoś może coś na ten temat powiedzieć więcej? -
nick nieaktualny
-
basiunia wrote:a ktoś coś na temat bebetto luca 3w1?
u mnie cieszy się dośc dużą popularnością, nawet wyhaczyłam w dobrym stanie uzywane
Ja właśnie zastanawiam się nad Bebetto Luca albo Bebetto Torino. Mają bardzo dobre opinie, poza tym dużo kobiet spaceruje właśnie z tymi wózkami. Mój mąż robiąc "miejski rekonesans" zaczepiał babeczki z wózkami i skrzętnie notował poszczególne modele
Chociaż... wpadł nam w oko też Camarelo Carera, leciutki, ładny, troszkę tańszy...Ciężki wybór -
nick nieaktualnyNasz wózek ma już ponad 7 lat i czeka zapakowany na drugą dzidzię. Byłam z niego bardzo zadowolona, bo ma dużą gondolę, koła pompowane i na skórzanych pasach, więc łagodnie pokonywał wertepy, jakich u nas nie brakuje. Latem go rozpakuję, odświeżę i mam nadzieję, że będzie dobry dla drugiego dziecka. Nie chciałabym kupować nowego.
-
Witam serdecznie!
Mnie zainteresował wózek Quinny Mood, ale po obejrzeniu na żywo zmieniłam zdanie....bardzo niestabilna konstrukcja - chwiejąca się gondola, itp.
Pozytywnie zaskoczyła nas firma Mutsy - wózek Evo i Igo rewelacja.
W Igo baaardzo lekka gondola, wózek lekki i zwrotny, a przede wszytskim miałam wrażenie, że stabilny i bezpieczny:)
Jednym minusem tego wózka jest wysoka umieszczony uchwyt, którego najniższa pozycja jest dla mnie nieco za wysoko (mam 162 cm wzrostu).
Dlatego dla mnie Evo w tej kwestii wygrywa, ma obrotowy uchwyt / rączkę.
Jednak....wizualnie bardziej podobał nam sie Igo..obym nie żałowała, bo już do nas jedzie:) -
Mi sie dziewczyny podoba camarelo Ale co chwile zmieniam decyzję i ten Adamex też jest fajny -Bardzo ładna ma kolorystyke.
A czy sugerujecie sie kolorem w sensie tym np dziewczynka- różowy a chłopczyk -Niebieski?
MI się osobiscie podobają jasno szare z jakimiś tam dodatkami ..Ollaala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamenkaa wrote:
A czy sugerujecie sie kolorem w sensie tym np dziewczynka- różowy a chłopczyk -Niebieski?
W pierwszej ciąży lekarzom parę razy zmieniało się zdanie co do płci dziecka, więc wybrałam wózek uniseks (brąz i pomarańczowymi dodatkami). Drugi maluch w drodze, więc co by się nie urodziło będzie pasował, mam nadzieję, że wózek nie doznał uszczerbku leżąc tyle lat owinięty streczem.
kamenkaa lubi tę wiadomość
-
kamenkaa wrote:A czy sugerujecie sie kolorem w sensie tym np dziewczynka- różowy a chłopczyk -Niebieski?
My mamy Adamex właśnie w jasnoszarym kolorze w połączeniu z dwa tony ciemniejszym szarym z pikowanego materiału szary jest zdecydowanie kolorem unisex, w razie gdyby w przyszłości drugi Maluch okazał się dziewczynką będzie pasować równie idealnie jak do chłopca zresztą mnie osobiście wózki w kolorach ściśle związanych z płcią nie przekonują wizualnie