X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr jaki wozek polecacie
Odpowiedz

jaki wozek polecacie

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    camarelo carera

kamenkaa, Melissa84 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • paola87 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zakupiłam Baby design Dotty. Polecany w sklepie, dobrze się prowadzi i w ogóle fajny jest ;) Coś więcej napiszę za kilka miesięcy :P

• Liskova Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy babydesign husky i jestem zachwycona. Jedynie co to materac w wozku jest kiepski bo sie odksztalcil a dziecko wazy zaledwie 3500.

• IloUla Nowa

Wysłany: 28 stycznia 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia SM wrote:
    Mnie te z ekoskóry się okropnie podobają, ale po poczytaniu opini nie zdecydujemy się na ekoskórę, Dzidziuś urodzi się na lato więc ta ekoskóra nie koniecznie się sprawdzi. Przy ggondoli i wykoczeniach nie ma problemu. Ale w spacerówce podóżek wykonany z ekoskóry ni ebardzo mnie przekonuje. Bałabym się ze się za bardzo nagrzeje i nóżki dziecku poparzy. Choć z drugiej strony chyba tak niepraktycznej rzeczy by nie zrobili;/

Andzia obejrzałam z bliska ten podnóżek. Ma eko-skórę, ale można to zdjąć.Jest bardzo przyjemna w dotyku. Nie wydaje mi się, żeby akurat to mogło się nagrzać żeby poparzyć.Jedynie co to wydaje mi się, że może się nóżka pocić. Dalej mi się bardzo podoba i myślę, że mimo wszystko zdecyduję się na niego.

Andzia SM lubi tę wiadomość

IloUla.
  • Andzia SM Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IloUla dziękuję za Twoją opinie :)

IloUla lubi tę wiadomość

l22nzbmhf5ftteff.png
  • Telashe Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do mnie właśnie przyjechał roan marita :)
    RnMfU3.jpg
    4CUwSx.jpg

makota, Agaax lubią tę wiadomość

oLWKp1.png Sergiusz <3
  • Grzybka Przyjaciółka

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roan Marita jest śliczny!!! Też mam zamiar taki kupić. Muszę tylko wcześniej wybrać się gdzieś do sklepu i zobaczyć, jak się prowadzi. Telashe, co możesz o nim powiedzieć??

Kazik - 04.08.2016 <3
    bl9canli0pykz4o2.png

Aniołek <3
  • Andzia SM Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zdecydujemy sie prawdopodobnie na Adamex Barletta Dream Colletion - Red dream:)

l22nzbmhf5ftteff.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W przyszłym tygodniu mam zamiar zamówić wózek i ciągle walczę ze sobą czy będzie to Raon Bass czy Adamex Barletta. Opinie mają porównywalne, nawet w sklepie Pani stwierdziła, że różnią się jedynie wizualnie.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • Dommminika Debiutantka

Wysłany: 7 lutego 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy Adamex Galactic i po prawie 4 miesiącach testów na różnych nawierzchniach, we wszelkich warunkach atmosferycznych (poza upałem oczywiście) mogę ten wózek polecić z pełną odpowiedzialnością! :) gondola jest naprawdę duża, budka ogromna tak że ani wiatr,ani deszcz czy śnieg, ani rażące słońce nie przeszkadza w spacerze :) mój synek jak na swój wiek jest naprawdę duży bo ma już 70 cm i pomimo zimowych kombinezonów, kocyka ma jeszcze w gondoli mnóstwo miejsca na wyciągnięcie i spokojny sen! :) także wózki Adamex zdecydowanie na plus :)

860iwn15ujem4c9r.png
  • makota Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Telashe wrote:
    do mnie właśnie przyjechał roan marita :)

ja też poproszę, żebyś coś bliżej na temat tego wózka powiedziała
    jak się panu kotu jeździ, nie trzęsie na nierównościach :D ? Zamawiałaś na allegro czy przez sklep stacjonarny? Zastanawiam się między Roanem Maritą (może ta wersja Prestige - ktoś ma?) a Tutkiem Turranem - podoba mi się też jego wersja skóra eko - zastanawiam się jednak czy mi się nie poprzeciera brzydko w miejscu, w którym się budkę składa
    Ktoś może coś na ten temat powiedzieć więcej?

relgwn15uyzm1mjb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2016, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ktoś coś na temat bebetto luca 3w1?:)
    u mnie cieszy się dośc dużą popularnością, nawet wyhaczyłam w dobrym stanie uzywane :)

• Muchaolucha Koleżanka

Wysłany: 18 lutego 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    basiunia wrote:
    a ktoś coś na temat bebetto luca 3w1?:)
    u mnie cieszy się dośc dużą popularnością, nawet wyhaczyłam w dobrym stanie uzywane :)

Ja właśnie zastanawiam się nad Bebetto Luca albo Bebetto Torino. Mają bardzo dobre opinie, poza tym dużo kobiet spaceruje właśnie z tymi wózkami. Mój mąż robiąc "miejski rekonesans" zaczepiał babeczki z wózkami i skrzętnie notował poszczególne modele :D
    Chociaż... wpadł nam w oko też Camarelo Carera, leciutki, ładny, troszkę tańszy...Ciężki wybór :)

km5sdf9hzr5f5abr.png
    Feluś <3
    atdc3e5e1sotoeov.png

31.12.2019 - Aniołek 💔 (12 tc)
  • blond Debiutantka

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co myślicie o kupnie wózka po jakimś wyrośniętym dzieciaczku, ze ston typu olx?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasz wózek ma już ponad 7 lat i czeka zapakowany na drugą dzidzię. Byłam z niego bardzo zadowolona, bo ma dużą gondolę, koła pompowane i na skórzanych pasach, więc łagodnie pokonywał wertepy, jakich u nas nie brakuje. Latem go rozpakuję, odświeżę i mam nadzieję, że będzie dobry dla drugiego dziecka. Nie chciałabym kupować nowego.

• gora Koleżanka

Wysłany: 21 lutego 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie!
    Mnie zainteresował wózek Quinny Mood, ale po obejrzeniu na żywo zmieniłam zdanie....bardzo niestabilna konstrukcja - chwiejąca się gondola, itp.

Pozytywnie zaskoczyła nas firma Mutsy - wózek Evo i Igo rewelacja.
    W Igo baaardzo lekka gondola, wózek lekki i zwrotny, a przede wszytskim miałam wrażenie, że stabilny i bezpieczny:)
    Jednym minusem tego wózka jest wysoka umieszczony uchwyt, którego najniższa pozycja jest dla mnie nieco za wysoko (mam 162 cm wzrostu).

Dlatego dla mnie Evo w tej kwestii wygrywa, ma obrotowy uchwyt / rączkę.

Jednak....wizualnie bardziej podobał nam sie Igo..obym nie żałowała, bo już do nas jedzie:)

relgjw4zajr5qyeh.png
  • kamenkaa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie dziewczyny podoba camarelo Ale co chwile zmieniam decyzję i ten Adamex też jest fajny -Bardzo ładna ma kolorystyke.

A czy sugerujecie sie kolorem w sensie tym np dziewczynka- różowy a chłopczyk -Niebieski?

MI się osobiscie podobają jasno szare z jakimiś tam dodatkami ..

Ollaala lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2016, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamenkaa wrote:

A czy sugerujecie sie kolorem w sensie tym np dziewczynka- różowy a chłopczyk -Niebieski?

W pierwszej ciąży lekarzom parę razy zmieniało się zdanie co do płci dziecka, więc wybrałam wózek uniseks (brąz i pomarańczowymi dodatkami). Drugi maluch w drodze, więc co by się nie urodziło będzie pasował, mam nadzieję, że wózek nie doznał uszczerbku leżąc tyle lat owinięty streczem.

kamenkaa lubi tę wiadomość

• Dommminika Debiutantka

Wysłany: 22 lutego 2016, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamenkaa wrote:

My mamy Adamex właśnie w jasnoszarym kolorze w połączeniu z dwa tony ciemniejszym szarym z pikowanego materiału :) szary jest zdecydowanie kolorem unisex, w razie gdyby w przyszłości drugi Maluch okazał się dziewczynką będzie pasować równie idealnie jak do chłopca :) zresztą mnie osobiście wózki w kolorach ściśle związanych z płcią nie przekonują wizualnie ;)

860iwn15ujem4c9r.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Peg perego to ferrari w swiecie wozkowym ;)

iv09mg7y3g8rfy1m.png
‹‹ 8 9 10 11 12 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ