jaki wozek polecacie
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Też wybraliśmy ten wózek po dłuższych poszukiwaniachbinka76 wrote:a ja już mam wózek 
 Adamexa jednak barlette
 Jak każdy wózek ma swoje + i - Jednak też nie chciałam przeznaczać nie wiadomo jakiej kasy 1350 2w1 za 3w1 1500. Dokupiłam tylko pompkę do kół 25zł
 Spacerówka jak odepnę budkę i podniosę "klapeczke" z ochraniacza na nogi to dziecka nie widać 
 https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t34.0-12/11922914_912647918783639_344483425_n.jpg?oh=7ef8fd79984037e1cc3f2dd6d5ec8dab&oe=55ED9F1E
 Gondola też fajna i stelarz wysoki, ma dodatkowo "firanki" nie wiem jak to nazwać dopinane do budki, gdzie nie trzeba pieluchy doczepiać do budy i wygląda to fajnie.
 https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpl1/v/t34.0-12/11942251_912647928783638_720060095_n.jpg?oh=11850a7518f23eb6c9d96884abb12c60&oe=55EE672D

Kosz nie jest aż taki maly jak mi się wydawało, choć mam do niego pewne ale, no i mam ale co do pasów w spacerówce ale to można małym kosztem załatwić kupując pasy

Ogólnie jestem zadowolona. Myślę że w listopadzie go zamowimy. Pochwal się gdzie go znalazłaś w tak niskiej cenie Myślę że w listopadzie go zamowimy. Pochwal się gdzie go znalazłaś w tak niskiej cenie  
- 

Dziewczyny a co myslicie o holenderskim wózku firmy breqo, model niq. Nie ma o nim zadnych opinii w necie a mysle wlsnie o nim. Jest bardzo lekki, nie widzialam go co prawda na zywo, ale moze w sobote sie uda go podejzec w bobo wózkach. 
 Mati 16.07.2009

- 

a Mi sie dziewczyny podoba ten wózek:)
 MIMA:)

https://www.google.pl/search?q=mima+xari+flair&espv=2&biw=1366&bih=643&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB8QsARqFQoTCMX84I3T9scCFUGgLAodRbkD3Q#imgrc=ouYwGJslT8hHEM%3A
- 

Lila84 wrote:Też wybraliśmy ten wózek po dłuższych poszukiwaniach Myślę że w listopadzie go zamowimy. Pochwal się gdzie go znalazłaś w tak niskiej cenie Myślę że w listopadzie go zamowimy. Pochwal się gdzie go znalazłaś w tak niskiej cenie 
 Ja za swój Adamex Galactic 2w1 (nie wiem czy to model droższy czy tańszy niż Barletta) płaciłam 1399 zł i taka cena była w Bobo Wózki za opcję 3w1 była dopłata 200 zł, ale My się na nią nie zdecydowaliśmy, woleliśmy coś z atestami bezpieczeństwa za opcję 3w1 była dopłata 200 zł, ale My się na nią nie zdecydowaliśmy, woleliśmy coś z atestami bezpieczeństwa mają sklepy stacjonarne w całej Polsce, no i sklep internetowy mają sklepy stacjonarne w całej Polsce, no i sklep internetowy   
- 

Barletta jest nowszym modelem i posiada atesty bezpieczeństwa. Szukam opcji 3w1 i ceny są naprawdę różne.. w sklepie stacjonarnym znalazłam nawet za 1900! stąd moje pytanie Warto kupić u kogoś sprawdzonego Warto kupić u kogoś sprawdzonego  
- 

Naprawdę małe detale różnią oba modele u Nas jak pytaliśmy o opcję 3w1 to nosidełko/fotelik miał atest tylko na materiał na którym leży dziecko, cała reszta była wątpliwej jakości i solidności u Nas jak pytaliśmy o opcję 3w1 to nosidełko/fotelik miał atest tylko na materiał na którym leży dziecko, cała reszta była wątpliwej jakości i solidności może to tylko u Nas w sklepie (w Bydgoszczy) tak jest może to tylko u Nas w sklepie (w Bydgoszczy) tak jest ale jak porównaliśmy ceny 2w1 tego modelu w innych sklepach, nawet internetowych to najtańsza oferta była w granicach 1600-1700 zł ale jak porównaliśmy ceny 2w1 tego modelu w innych sklepach, nawet internetowych to najtańsza oferta była w granicach 1600-1700 zł bo 1900 zł jak mówisz to już naprawdę niezła przebitka!! także jeśli masz możliwość zajrzeć do BoboWózków to polecam bo 1900 zł jak mówisz to już naprawdę niezła przebitka!! także jeśli masz możliwość zajrzeć do BoboWózków to polecam  Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 01:19  
- 
                        nick nieaktualnylila84 na stronie producenta jest zakładka sklepy tam znalazłam sklep i do niego poszłam. Zaskoczyło mnie to że wózek np w Smyku 2w1 kosztuje tyle co w współpracującym 3w1. Mój partner jeździł w trasy i też zależy od miasta. Ja mieszkam w Trójmieście a kupowałam w sieci sklepów małego trójmiasta czyli np Rumia Lila84 lubi tę wiadomość Lila84 lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 

Naali13 tak, jestem z Bydgoszczy 

Ceny wózków chyba w dużej mierze zależą nie tyle od producenta, co sklepu...bo w Smyku wszystko jest droższe niż gdzieś indziej 
 A Barletta też jest piękna my swój mamy w kolorach szarości - jakby kiedyś np urodziła się córeczka to też będzie pasować my swój mamy w kolorach szarości - jakby kiedyś np urodziła się córeczka to też będzie pasować (ale tej opcji którą wybraliśmy nie ma na stronie producenta (ale tej opcji którą wybraliśmy nie ma na stronie producenta ) ) 
- 

Lila84 nad beżem z brązem też myślałam, ale jak zobaczyłam w sklepie połączenie dwóch szarych materiałów z dodatkiem bieli (dół gondoli jest biały, no i oczywiście rama i środek wózka) to wiedziałam że taki wózek chcę mieć miłość od pierwszego wejrzenia miłość od pierwszego wejrzenia 
 Ale masz rację oba warianty pasują do dziewczynki i chłopca, a nigdy nie wiadomo kto może się w przyszłości urodzić   Lila84 lubi tę wiadomość Lila84 lubi tę wiadomość 
- 

ja dziś i wczoraj w końcu mogłam połazić po sklepach z wózkami... najlżejszy jak dla mnie jest Camarelo. Prawdopodobnie zdecyduję się na seville special, jest trochę odnowiona od starszej sevilli, ma na dole torby plastik, a różni się od pozostałych oprócz Carery podnózkiem- jest prostąkątny, a nie zaokrąglony i uważam że to jest praktyczniejsze. Tako i Bebetto, Riko i Adamex są cięższe... niestey, niektóre z nich miały w sobie to co mi się podobało, np między kołami taki plastikowy podnózek... camarelo tego nie ma niestety i jeszcze jedna wada tej sevilli póki co jest niższy gdzieś ok o 2 cm od tych co mi się podobają czyli vision, sirion, figaro... ale te znów mają te zaokrąglone ponózki i starsze dziecko musi trzymac nogi złączone żeby się zmieściły... aa i jeszcze w tym figaro bardzo mi sie nei podobały wstawki z eco skóry... na budce i jej górnej części którą można chować... co o tym myślicie?? moja ciocia kiedys miała kanapę pokrytą eko skórą i jej się poździerała... a i ciekawe jak ją słońce wypali to też może się ździerać.... i uważam że to jest praktyczniejsze. Tako i Bebetto, Riko i Adamex są cięższe... niestey, niektóre z nich miały w sobie to co mi się podobało, np między kołami taki plastikowy podnózek... camarelo tego nie ma niestety i jeszcze jedna wada tej sevilli póki co jest niższy gdzieś ok o 2 cm od tych co mi się podobają czyli vision, sirion, figaro... ale te znów mają te zaokrąglone ponózki i starsze dziecko musi trzymac nogi złączone żeby się zmieściły... aa i jeszcze w tym figaro bardzo mi sie nei podobały wstawki z eco skóry... na budce i jej górnej części którą można chować... co o tym myślicie?? moja ciocia kiedys miała kanapę pokrytą eko skórą i jej się poździerała... a i ciekawe jak ją słońce wypali to też może się ździerać....

Widział ktoś ten camarelo vision i sirion?? 

- 

Dziewczyny pomocy!! Mam mały bagażnik w samochodzie i nie wiem jaki wózek wybrać Chciałabym wózek 3 w 1. Bardzo podobał mi się Jedo Fyn ale nie ma szans na zmieszczenie go w aucie. Teraz rozważam zakup Baby Design Lupo Comfort. Co myślicie?? A może polecicie mi jakiś inny, który nie zajmuje dużo miejsca po złożeniu?? Chciałabym wózek 3 w 1. Bardzo podobał mi się Jedo Fyn ale nie ma szans na zmieszczenie go w aucie. Teraz rozważam zakup Baby Design Lupo Comfort. Co myślicie?? A może polecicie mi jakiś inny, który nie zajmuje dużo miejsca po złożeniu??
- 

a to moje typy :
 http://allegro.pl/delti-wozek-3w1-amelis-basic-z-maxi-cosi-cabriofix-i5153791867.html

http://allegro.pl/nowosc-tutek-tirso-3w1-2015-hit-amortyzowany-i5646207725.html

http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-expander-mondo-ecco-3w1-5xgratis-i5095375525.html

35t1d 2522 gramy  szczęścia
 35t1d 2522 gramy  szczęścia  

[/link]
[/link]