jaki wozek polecacie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
anjaniebieska wrote:Fajny ten Tako omega, widze że dłuuugo będę siedzieć w sklepie zanim się zdecyduje obejrzałam też camarelo figaro i też mi się podoba, ciekawe jak te materiały w dotyku pozdrawiam Was serdecznie i życze miłego dnia!
Jak widziałam filmik o strasznie mi się spodobały te koła z amortyzacja takie skoczn e że chyba żadnego problemu by nie było z wyjechaniem na krawężnik Nadal jestem w szokukamisiakass lubi tę wiadomość
Kubuś
-
nick nieaktualnyTusiaa wrote:Jak widziałam filmik o strasznie mi się spodobały te koła z amortyzacja takie skoczn e że chyba żadnego problemu by nie było z wyjechaniem na krawężnik Nadal jestem w szoku
a najlepsze jest to że można jednym ruchem ręki przekręcić ten amortyzator i wózek jest sztywny Mój mąż to kolegom opowiadał właśnie że nie wiedział że w wózkach takie amortyzatory są Faceci ...kamisiakass lubi tę wiadomość
-
ja szukam wózka ciepłego na zimę z gondolą dużą i zeby w spacerówce nie był za nisko uchwyt bo niepraktyczne ciezko wchodzi dziecko jak i moze wypasc no i zeby nie był za cieżki wiadomo, może ktoś kupował albo kupuje na miesiac luty np jakiś cieplutki model
-
nick nieaktualnyadamex barletta, ma fajna gondole, dużą, buda dodatkowo odpinana tworzy fajne zabezpieczenie, jest wysoki i niezbyt ciężki, poszukaj i obejrzyj wózki, sama musisz wybrać , bo każda z nas zachwyci się innym , ja akurat na październik kupuje ten, bo jako zimowy wózek uważam że jest super.
Lila84 lubi tę wiadomość
-
Karolina30 wrote:ja szukam wózka ciepłego na zimę z gondolą dużą i zeby w spacerówce nie był za nisko uchwyt bo niepraktyczne ciezko wchodzi dziecko jak i moze wypasc no i zeby nie był za cieżki wiadomo, może ktoś kupował albo kupuje na miesiac luty np jakiś cieplutki model
Moja koleżanka rodziła w lutym tamtego roku i kupiła wóżek Bebetto nico plus. Mowiła , że jest zachwycona. Jeszcze się do niej nie wybrałam zobaczyć jak sie go prowadzi z dzieckiem itd ale zamierzamKubuś
-
nick nieaktualnyMy zdecydowaliśmy sie na bebetto torino. Ze względu na amortyzacje i wspomaganie kół na wertepach i ich blokadę pamieciową kierunku jazdy. Zwalnianie hamulca bez brudzenia białych trampek. Lekkość konstrukcji i jakość wykonania-fantastyczna.
Znajoma urodziła w styczniu. Ja rodzę w lutym i poznałam juz ten wózek na wylot:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 15:34
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny, nie wiem czy już pisałyście o tym wózku, który mi chodzi po głowie, dlatego stwierdziłam, że napiszę i podpytam. Czy znacie wózek Carlo Lux, albo Zippy? Oba modele firmy Seka.
http://www.babyseka.pl/oferta/35/carlo-lux
http://www.babyseka.pl/oferta/42/zippy-lux
Zależy mi, żeby wózek był lekki, łatwo się prowadził i jak przymierzałam się do tego drugiego w sklepie, to bardzo mi się spodobał. Ten pierwszy ma tylko trochę mniejszą gondolę. Nie chcę wózka droższego niż 1500zł - dziadkowie się uparli, że chcą kupić nowy
Jeśli ktoś coś wie na temat tego modelu, to będę wdzięczna za podpowiedzi, czy tylko pierwsze wrażenie jest super, czy później również się dobrze sprawuje -
My mamy wypatrzony ten model Camarelo. Jest naprawdę lekki i koła ma dostosowane do nierównych powierzchni. Do tego duży wybór w kolorystyce. Nam też dziadki chcą kupić nowy. Ogólnie ten wózek nie jest bardzo drogi.
http://www.camarelo.pl/w4.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 10:01
-
nick nieaktualny
-
Tak dlatego lepiej patrzeć na innych stronach też tutaj jest z kołami 11,5 kg
http://www.dudekdladzieci.pl/pl/p/wozek-Carera-CAMARELO-2w1-/391
Ogólnie porównywaliśmy z innymi wózkami i tej firmy Camarelo są naprawdę lekkie.Jeszcze sobie spojrzę na ten zippy lux Seka co wcześniej pisałaś, bo wizualnie jest w moim typie tylko zależy nam na kołach z zawieszeniem w tereny, niestety nie mieszkamy w centrum miasta tylko w części gdzie będziemy często spacerować po lasach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 19:07
-
szyszynka wrote:A ja się zastanawiam nad jedo fyn lub bebetto(luca lub holland) zależy mi na dużej gondoli bo rodzę w zimie a dziecko zapowiada się dość długie...Macie może jakieś doświadczenia z tymi wózkami a może inne są warte polecenia??
to również moje typy zdecydowałaś się już na któryś ? -
a ja odradzam camarelo- nie jest taki lekki, kolezanka ma i mowi ze nigdy w zyciu takiego by drugi raz nie kupila, spacerowka do kitu, barierka za nisko, pasy nie trzymaja tak jak powinny- ogolnie to ciezki wozek i zajmuje duzo miejsca po zlozeniu- to jej slowa
-
expander mondo jest niezly duz dobrych opinii, tutek grander tez niby fajny ale komentarzy negatywnych mase wiec nie wiadomo- powiem wam cos co zauwazylam0 niby im lzejszy to lzejsza rama wozka ktora niestety nie zawsze wytrzymuje i mase bylo komenratzy w tutku granderze ze rama pekla wiec ja wole ciut ciezszy z mocniejsza rama niz niby lekki ktorego rama mialaby peknac:-/
-
mam pytanie dla was- bo wazne jest tez wedlug mnie szerokosc siedziska w spacerowce a co widze to wiekszosc wozkow ma w przedziale 30-32 co wydaje sie malo, co wy o tym myslicie przeciez spacerowka to na dluzej mamy i dziecko rosnie zeby potem mu ciasno nie bylo. czekam na opinie w tej sprawie