jaki wozek polecacie
-
WIADOMOŚĆ
-
Ranking wózków do 2500zł w miarę lekkich i na 4 kołach (pompowanych):
http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/najlepszy-wozek-dzieciecy-wybor/?rodzaj_wozka=3w1&cena=0-2000&liczba_kol=czterokolowe&waga=lekki&funkcje=dowolne#podium
Ja już chyba podjełam decyzję że moim faworytem jest wózek na miejscu 1
Baby Design Lupo Comfort
do bardzo lekkich nie należy bo waży koło 15 kg ale wszędzie gdzie czytam ma bardzo dużo pozytywnych opini więc chyba warto -
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy temat juz umarł, ale ja zareklamuje swój wozek "hartan, racer, gt" jest lekki (mimo, ze mieszkam w domu, to czasem muszę wrzucić go do bagażnika), łatwo sie składa, ma dobre amortyzatory, pasy, nie jest tandetny, ni i jest duży wybór tapicerek;)
-
My dziś kupiliśmy Jedo Fyn Alu Sprawia fajne wrażenie - ma dużą gondolę,pompowane koła (przednie skrętne),łatwy montaż/demontaż, dużą torbę i duży koszyk. Coś więcej będę mogła powiedzieć,jak już będę go użytkować z pasażerem ,ale myślę,że będę zadowolona
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
binka76 wrote:ja jak narazie zostaje przy swoim wyborze Adamex BARLETTA
Ja dzisiaj go oglądałam. Naprawdę świetny! Lekki, bo 12 kg i bardzo łatwy w obsłudze (wymiana np. fotelika na spacerówkę - bardzo proste). Jest dosyć sporo kolorów do wyboru i cena nie aż taka zła. Z tego co patrzyłam najtaniej wychodzi zamawiając przez ich stronkę internetową. Na razie jeszcze nie zamawiam, dopiero gdzieś w grudniu. A te dodatkowe amortyzatory to świetna sprawa
Więc na razie tylko Adamex Barletta
Binka - kiedy planujesz go kupić? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny