jaki wozek polecacie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa kupiłam używany w idealnym stanie na OLX-oczywiście wczesniej trzeba obejrzeć go na zywo,bo wiadomo...I jestem mega zadowolona,bo jest śliczny i funkcjonalny-ten o ktorym pisałam wczesniej;-)
A ile kasy zaoszczędzone..hoho...Nie ma sensu nowego kupować,skoro ludzie sprzedają w dobrych cenach wózki,które sa Malo lub prawie wcale przechodzone...Neyla, karmar, justa1234 lubią tę wiadomość
-
A ja się zastanawiam nad pajero adamex stelaż waży 8 kg ładnie wygląda fajnie się składa ma dużą gondolę koła pąpowane tylko że mała jest dosyć ta torba pod wózkiem... macie jakieś opinię na temat tego wózka?
http://www.nextbaby.pl/pajero/3206-adamex-pajero-alu-pepitka-547g-dzieciecy-wozek-wielofunkcyjny-2w1-lub-3w1.html#/fotelik_samochodowy-bez_fotelika/parasolka_do_wozka-bez_parasolkiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 14:13
-
nick nieaktualnyA my z mężem dzisiaj pożyczyliśmy wózek od mojego brata Tako Mohican gondola, spacerówka- super jest, no i jak Kornelia wyrośnie z gondoli, to oddamy go:) a spacerówkę, taką lekką, kupimy na wiosnę pewnie. Jeszcze mamy fotelik samochodowy - ale już z innej firmy, ale ze wszystkimi nakładkami, więc można zamontować do stelażu wózka ale cieszę się z takiego rozwiązania - bo wózki drogie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTako sa super Oglądałam je wszystkie i każdy z nich strasznie mi się podobał,aż kupiłam -oczywiście używany i śliczny Ciągle chodzę do pokoiku i wyobrażam sobie,ze jeszcze kilka miesięcy i będzie w nim mały maluszek:-) Moj największy skarb
Ostatnio widziałam Riko Nano i tez konkretnie wygląda...
Riko Nano maja bialy stelaż -mój facet nie chcial,bo mówi -jak wózek szpitalny wygląda Akurat nasz Tako ma stelaż w kolorze obicia-czarno/fioletowy...Wyglada fantastycznie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypowiem tak, miałam wózek typowo głęboki, spacerowka do niego to porażka, mialam spacerówkę z wkładem dla noworodka, był ok, ale cięzki.
Teraz patrze na inne rzeczy, tu mi się podobała rozkładana buda, dodatkowa oslonka z pokrowca na nogi, no i te podwójne resorowanie i z kół i ze stelaża. Jest lekki i naprawdę zwrotny
dddodiii są i z czarnym stelażem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a ja się waham nad kupieniem wózka z piankowymi kołami (Graco Evo). Przydałby mi się bardzo ze względu na lekkość i zwrotność, bo mieszkam w centrum miasta, gdzie są wąskie uliczki, będę musiała sama znosić wózek z 1. piętra kamienicy (gdzie schody są częściowo zakręcone i się zwężają z jednej strony), nie zamierzam nim jeździć po zaśnieżonych i wyboistych drogach (tylko po tych odśnieżonych), mam 155 cm wzrostu (wiec nie mam siły atlety).
Natomiast moje wątpliwości budzą te koła... jakim uszkodzeniom mogą ewentualnie ulec? Czy nie wbijają się w nie ostre kamyki? Ma ktoś jakieś doświadczenia, jak wyglądają koła piankowe po dłuższym użytkowaniu?Zajsonek lubi tę wiadomość
-
Dziewczęta a widziałyście ten wózek?
http://www.bexa.eu/L204B_white.html
Ostatnio strasznie mi sie spodobał,bo znalazłam go w sklepie i solidnie wymacałam
Jest łudząco podobny do riko nano,ktory tez mi sie spodobał ale nie widzialam go nigdzie na zywo.Bexa Line ma dokładnie te same funkcje co riko nano a jest 2-3kg lżejszy jeśli chodzi o stelaż+gondola,ktore ważą tylko 12kg
Ceny sklepowe to 1650zł 3w1 i 1450zł 2w1.
Co sądzicie o tej karocy???Madzia890722 lubi tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 .....
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
FreshMm wrote:Dziewczyny, a ja się waham nad kupieniem wózka z piankowymi kołami (Graco Evo). Przydałby mi się bardzo ze względu na lekkość i zwrotność, bo mieszkam w centrum miasta, gdzie są wąskie uliczki, będę musiała sama znosić wózek z 1. piętra kamienicy (gdzie schody są częściowo zakręcone i się zwężają z jednej strony), nie zamierzam nim jeździć po zaśnieżonych i wyboistych drogach (tylko po tych odśnieżonych), mam 155 cm wzrostu (wiec nie mam siły atlety).
Natomiast moje wątpliwości budzą te koła... jakim uszkodzeniom mogą ewentualnie ulec? Czy nie wbijają się w nie ostre kamyki? Ma ktoś jakieś doświadczenia, jak wyglądają koła piankowe po dłuższym użytkowaniu?FreshMm lubi tę wiadomość