jaki wozek polecacie
-
WIADOMOŚĆ
-
Fresh, słyszałam podobnie Justa ze szybko się niszczą
W dodatku pompowane koła mają lepszą amortyzację i dziecko nie odczuwa zbytnio wyboistych dróg, w porównaniu do piankowych kół
Ja na 100 % kupie wózek z pompowanymi kołamijusta1234 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki za odpowiedzi, jednak zdecydowałam się na babydesign sprint+ z kauczukowymi kołami - jest o wiele bardziej lekki niż wózki z pompowanymi kołami, więc to, że będę musiała go znosić po schodach - przesądziło Amortyzacja jakaś tam jest, może nie najlepsza, ale z doświadczenia wiem, że dzieci uwielbiają, jak wózek trochę je buja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:05
-
Hej Dziewczyny ja robię póki co rozeznanie w wózkach. Interesuje mnie póki co Adamex Galactic, bądź Barletta, ale nie mogę nigdzie znaleźć opinii.
Początkowo byłam nastawiona na samą gondolę, a spacerówkę mieliśmy osobno kupić, ale zastanawiam się czy nie kupić 2w1 tylko ciekawi mnie jak później ta spacerówka się sprawdza. Wiecie coś? -
nick nieaktualnyTak sobie patrze na te wózki i chyba raczej wybiorę coś z tych
http://www.bexa.eu/L204B_black.html#L204B_1
http://www.entliczekpentliczeksklep.pl/wozki-dzieciece/wozki-dzieciece-wielofunkcyjne/adamex-pajero-alu-eko-skora-3w1_p_1553.html
http://www.entliczekpentliczeksklep.pl/wozki-dzieciece/wozki-dzieciece-wielofunkcyjne/adamex-galactic-len-3w1-2015_p_1557.html
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybaby design husky- też biorę pod uwagę ale jako 2
Anja89 Te wózki są tegoroczne ,więc na pewno jeszcze mało opinii. Ja ma żywo oglądalam Barlette. Zakochałam się w niej. Wszystko zależy też co oczekujesz od wózka. Musiałabyś się przejść do sklepu i "pomacać". Ja widziałam w Smyku.
Dla mnie świetna amortyzacja, wsadzanie na klik, przodem i tyłem, buda dość dobrze wyposażona gondola duza i wygodna, z podnoszonym zagłówkiem. spacerówka jak spacerówka,montowana tylem i przodem. Ja mieszkam na 4p bez windy, ale stelaż będę zostawiać w wózkarni. -
ja jestem zakochana w bugaboo cameleon. Nie byłam co prawda przekonana ale jak się nim przejechałam w sklepie to rzeczywiście robi wrażenie. Lekko się prowadzi, ma chyba największą gondolę na rynku co jest istotne gdy maluch rodzi się na jesieni, zimą no i jest mega lekki. nowy trochę kosztuje ale ja kupiłam na allegro model cameleon 2 (niczym się praktycznie nie różni od 3) w zestawie gondola, spacerówka z akcesoriami typu śpiworek, parasolka, folia przeciwdeszczowa, moskitiera i nawet z fotelikiem samochodowym maxi cosi. wszystko wygląda jak nowe! za całość zapłaciłam 2300, więc tyle co a nowy wózek przeciętnej jakości a bugaboo to naprawdę merc wśród wózków, ja nie znalazłam negatywnych opinii w necie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 00:37
Beeblu lubi tę wiadomość
-
FreshMm wrote:Dzięki za odpowiedzi, jednak zdecydowałam się na babydesign sprint+ z kauczukowymi kołami - jest o wiele bardziej lekki niż wózki z pompowanymi kołami, więc to, że będę musiała go znosić po schodach - przesądziło Amortyzacja jakaś tam jest, może nie najlepsza, ale z doświadczenia wiem, że dzieci uwielbiają, jak wózek trochę je buja
-
Arielka wrote:ja jestem zakochana w bugaboo cameleon. Nie byłam co prawda przekonana ale jak się nim przejechałam w sklepie to rzeczywiście robi wrażenie. Lekko się prowadzi, ma chyba największą gondolę na rynku co jest istotne gdy maluch rodzi się na jesieni, zimą no i jest mega lekki. nowy trochę kosztuje ale ja kupiłam na allegro model cameleon 2 (niczym się praktycznie nie różni od 3) w zestawie gondola, spacerówka z akcesoriami typu śpiworek, parasolka, folia przeciwdeszczowa, moskitiera i nawet z fotelikiem samochodowym maxi cosi. wszystko wygląda jak nowe! za całość zapłaciłam 2300, więc tyle co a nowy wózek przeciętnej jakości a bugaboo to naprawdę merc wśród wózków, ja nie znalazłam negatywnych opinii w necie.
Ja właśnie dokładnie taki model Bugaboo mam "odziedziczyć" po siostrze z hiszpani i muszę powiedzieć że jak go zobaczyłam w necie to średnio mnie urzekł - taki trochę wózek dla lalek i te maleńkie koła z przodu... Ale wszystkie opinie są rewelacyjne, każda mamuśka zachwala na maksa więc jestem meeega ciekawa jak się będzie prowadził i czy też się w nim zakocham Siostra też zachwala. -
nick nieaktualny