jaki wozek polecacie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Milenka~11 wrote:Mamy anex sport wave i jest super. Robiony w Polsce, serwis na miejscu a kolory są bajeczne, nigdzie indziej nie widziałam. Mamy 2w1 gondolka+spacerówka. Fotelik cybex aton. Ma skrętne koła, pompowane, rączkę się reguluje i wszystko łatwo "chodzi". Umiałam poskładać od razu a pierwsze dziecko=pierwszy wózek. Mojego koloru na ulicy nie widziałam ale sporo innych, rudego najwięcej jeździ, więc ludzie raczej zadowoleni.
Mi też podobają się wózki anex sport, tylko jest za ciężki dla mnie na wynoszenie na 2 piętro;/ i podobno spacerówka w zestawie 2 w 1 jest niewygodna.. ale tak bardzo mi się podobają, że mam dylemat życiaMilenka~11 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, co sądzicie o wózkach Bebetto?
Powoli z Mężem szykujemy się do zakupów wyprawkowych, więc rozglądaliśmy się za wózkami. Koleżanka polecała mi Adamex,nawet spodobał mi się model barletta. Jednak jak obejrzałam go na żywo, to stwierdziłam, że jest za duży do mojej sylwetki i nie będzie przez to zbyt poręczny. Za to pierwszy raz miałam styczność z wózkami Bebetto i mnie urzekły, ale chciałabym poznać opinię, kogoś, kto użytkował wózki tej marki:) -
ZAneczka wrote:Dziewczyny, co sądzicie o wózkach Bebetto?
Powoli z Mężem szykujemy się do zakupów wyprawkowych, więc rozglądaliśmy się za wózkami. Koleżanka polecała mi Adamex,nawet spodobał mi się model barletta. Jednak jak obejrzałam go na żywo, to stwierdziłam, że jest za duży do mojej sylwetki i nie będzie przez to zbyt poręczny. Za to pierwszy raz miałam styczność z wózkami Bebetto i mnie urzekły, ale chciałabym poznać opinię, kogoś, kto użytkował wózki tej marki:)ZAneczka lubi tę wiadomość
Olga 11.06.2016 Nasz największy cud
Róża 30.07.2018 Drugi największy cud
Aniolek 8.2017
Aniołek K 8.01.2014
Aniołek A 4.10.2014
Aniołek I 5.03.2015
Aniołek P 14.06.2015
Aniołek E 10.09.2015 -
Fortitudo wrote:Mi też podobają się wózki anex sport, tylko jest za ciężki dla mnie na wynoszenie na 2 piętro;/ i podobno spacerówka w zestawie 2 w 1 jest niewygodna.. ale tak bardzo mi się podobają, że mam dylemat życia
-
ZAneczka wrote:Dziewczyny, co sądzicie o wózkach Bebetto?
Powoli z Mężem szykujemy się do zakupów wyprawkowych, więc rozglądaliśmy się za wózkami. Koleżanka polecała mi Adamex,nawet spodobał mi się model barletta. Jednak jak obejrzałam go na żywo, to stwierdziłam, że jest za duży do mojej sylwetki i nie będzie przez to zbyt poręczny. Za to pierwszy raz miałam styczność z wózkami Bebetto i mnie urzekły, ale chciałabym poznać opinię, kogoś, kto użytkował wózki tej marki:)ZAneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Już 4 raz zmieniam zdanie, co wyboru wózka. Najpierw patrzyłam na wygląd, no i X-lander x-cite, potem jednak x-pulse jak zobaczyliśmy na żywo. Jednak coś mnie korciło poczytać, no i brak amortyzatorów, to jednak źle. Spodobał mi się na stronie internetowej cybex balios m. Pojechaliśmy zobaczyć a tu...szok. Niski, kiepskie wykonanie i też zero amortyzacji!
Pan w sklepie doradził espiro next. Nie powiem, że powala wyglądem. Ale amortyzacja, prowadzenie wózka na serio super. Waga nie ma takiego znaczenia, bo mieszkam w bloku z windą.
Czy macie jakieś opinie co do tych wózków? Z góry będę wdzięczna za info. -
nick nieaktualny
-
Hej, a mnie się strasznie podoba taki wózek https://www.bobowozki.com.pl/wozki-wielofunkcyjne/gleboko-spacerowe/p/abc-design-salsa-4-wozek-gleboko-spacerowy-1733.php
Tani nie jest, ale strasznie mi się podoba. Ale przed zakupem muszę go obejrzeć w sklepie na żywo, bo to jednak różnie bywa.
-
Hej Kochane
Co prawda do wyboru wózka jeszcze daleko, ale zapytam chcemy z M kupić 3 w 1 quinny moodd. Zastanawiam się tylko jaki fotelik jest do niego pasuje i jest porządny. Może się ktoś na ten temat wypowiedzieć?
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
Mamy wózek polskiej firmy tako, city move, 2 w 1. Mieszkamy na wsi, pompowane koła to podstawa. Po pierwszym synku wózek w super stanie czeka na drugiego bobo. Wybrałam kolor Roma (szarości), bo wiedziałam, że synek nie będzie jedynakiem. Spacerówka fajna do spania i na pewno dobrze chroni przed wiatrem. Przed wyjazdem nad morze chcieliśmy kupić wózek typu parasolka, żeby zabierał mniej miejsca w bagażniku, ale jak zobaczyłam jaki to niewygodny wózek... tako jechał z nami pomimo stelażu i siedziska składanego osobno.