Kiedy pierwsze ruchy dziecka czuć
-
WIADOMOŚĆ
-
Ankas wrote:Witam jestem tu nowa. To moja 4 ciaza i typowych kopniakow nie czuje co mnie martwi a raczej niecierpliwi dodam ze jestem w 18 tyg
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Ja właśnie zaczęłam 19 tydzień i wciąż brak czucia małego Leszka To moja pierwsza ciąża, łożysko na przedniej ścianie więc już przestałam mieć nadzieję, że go poczuję wcześniej niż za tydzień. Mam taką nadzieję Jak na razie to gadam do niego i śpiewam Może jakoś mu się spodoba i się odezwieTermin - 21.09.17 - Będzie Leszek !
-
Another wrote:20 tc, łożysko na przedniej ścianie, narazie ruchów nie czuję. Czasem wydaje mi się, że Synek mnie stuknął od środka, ale gdy się bardziej na tym skupię to już nie ma ponownego sygnału z wewnątrz i wtedy mi się wydaje, że sobie wkręciłam. Lekarz 8 marca powiedział, że przez łożysko mogę jeszcze ponad 3 tygodnie poczekać.
Ciąża pierwsza, plus ja duża babka
ooo to u mnie to samo, tyle, ze ja 19 tydzien. Tez duza babka jestem. To sie okaze, ze jeszcze z miesiac nic nie poczuje. CHLIP!
Another lubi tę wiadomość
Termin - 21.09.17 - Będzie Leszek ! -
Ursa_Major wrote:ooo to u mnie to samo, tyle, ze ja 19 tydzien. Tez duza babka jestem. To sie okaze, ze jeszcze z miesiac nic nie poczuje. CHLIP!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2017, 12:55
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
21 tydzień dziś zaczęłam i ciągle nic. Parę dni temu tylko coś mnie zabolało po lewej stronie ,nisko. Może to już maluszek? ale żadnego łaskotania ani przemieszczania się malucha nie czuję i nie widzę, wizyta dopiero 6 czerwca.
endometrioza
06.2016 ciąża biochemiczna
09.2016 ciąża biochemiczna -
Alicja 28 wrote:Witajcie dziewczyny, pisze bo mam problem. Jestem w 24 tc od kilku tygodni czuje ruchy. Proszę napiszcie mi czy jest to normalne że jednego dnia dzidziuś jest bardzo aktywny a kolejnego dnia ruchów jest dużo mniej???
Tak, to normalne, ważne, że je czujesz
Ja ruchy zaczęłam czuć około 18 tygodnia, być może wcześniej, ale nie potrafiłam ich zidentyfikować prawidłowoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2017, 08:08
-
Jutro zaczynam 18 tc i choć to moja druga ciąża jeszcze nie poczułam ruchów.czasem wydaje mi się że czuje takie przesuwanie w środku, ale nie mogę zinterpretować tego jednoznacznie jako ruchy. Niestety łożysko mam na przedniej ścianie więc pewnie to jest powod. Muszę uzbroic się w cierpliwość.