Kiedy pierwsze ruchy dziecka czuć
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie!
Trochę mnie uspokoiłyście widzę, że mam jeszcze czas aby poczuć regularne ruchy. Co kilka dni czuję coś jakby puknięcia albo kopniaczki, ale niestety nie ma na to reguły w nocy czasem jak się przebudzę to czuje taką kulkę z jednej lub drugiej strony podbrzusza... na razie tyle czekam cierpliwie na dalszy rozwój wypadkówNasza Zochulka 34 tc [*] 11.09.2015
slodkogorzkiswiat.blog.pl
Antoś nasza radość, ur. szczęśliwie 07-08-2017 -
nick nieaktualnyJestem w pierwszej ciąży i ruchy poczułam około 17 tygodnia . Na początku nie byłam pewna ,czy to wzdęcia czy dzieciaczek, ale ruchy są coraz mocniej wyczuwalne i wiem,że to było to
Na mocniejsze kopniaczki muszę jeszcze poczekać :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2017, 14:11
-
To moja druga ciaza, jutro bedzie skonczony 17. tydzien i nadal nic nie czuje. W pierwszej pamietam dokladnie, ze poczulam dzien po USG polowkowym, ale ktory to byl tydzien to nie wiem. Pewnie kolo 20.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
20 tc, łożysko na przedniej ścianie, narazie ruchów nie czuję. Czasem wydaje mi się, że Synek mnie stuknął od środka, ale gdy się bardziej na tym skupię to już nie ma ponownego sygnału z wewnątrz i wtedy mi się wydaje, że sobie wkręciłam. Lekarz 8 marca powiedział, że przez łożysko mogę jeszcze ponad 3 tygodnie poczekać.
Ciąża pierwsza, plus ja duża babka"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Jestem w 18tc i chyba ruchów nie czuje ;( piszę chyba bo parę razy jakieś bulgotanie czy przelewanie czułam, ale od dwóch dni jakoś spokój to to chyba były moje jelita, dziś byłam u lekarza, badanie zwykłe plus słuchanie tętna, którego lekarz nie wychwycił niestety, powiedział ze nie ma się co martwić bo to nie najnowszy sprzęt a ja mam łożysko z przodu wysoko i może jeszcze tego nie wychwycić, mimo tego martwię się troszkę, a USG dopiero 30 marca...Jackie89
-
0202oliwcia wrote:druga ciąża pierwsze ruchy 14+0
Dzięki, Bogu!! Ja też czuję od początku 14 tygodnia i już się zastanawiałam, czy mam jakieś zwidy czy co... Ewidentnie nie są to jelita ani inne rzeczy w tym miejscu Oczywiście, mówię o delikatnym smeraniu a nie mocnych kopniakach,ale i tak0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
Kamar spokojnie kochana ja od samego poczatku wiem ze to ruchy dzidziusia z córeczka pierwsze ruchy tez poczulam szybko bo w 16 TC ❤
karmar lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe