kremy przeciw rozstępom
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja od 2 tyg używam naturalnego olejku ze słodkich migadłów i efekty są super.Mam takie jakby tygrys mnie zadrapał na boczkach .Nic z nimi nie robiłam a ,że teraz się odchudzam postanowiłam je rozjaśnić i super olejek działa.Skóra normalnie tam mnie swedzi hehehe także polecam.Olejek szybko się wchłania.Firma Nacomi
A no i warto nim już w ciązy się smarować.Do tego jest olejem delikatnym i można dzidziusia nim smarować jako nawilżenieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 11:14
kamenkaa, Agaax lubią tę wiadomość
-
Ja od 3 m-ca stosuje elancyl, krem 500ml (cena około 100zł). Sugerowałam się opiniami bo jest sporo pozytywnych. Szybko się wchłania, nie jest tłusty i extra nawilża, przestałam się drapać w kółko. Teraz dostałam gratis oliwkę elancyl i również jestem zadowolona-nie zostawia plam na ubraniach.
Najgorszy dla mnie krem to mustela- roluje się, jest tłusty i nawet nie wiem czy w ogóle się wchłania w skórę (bo w ubrania an pewno)
Agaax, boo123 lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam nie zawsze najdroższe są najlepsze... Koleżanka smarowała się kremem za 90zł a ja zwykła oliwka za 10zł i mi pomogło nie mam nic centralnie zero a w ciaży zgrubłam mega duzo wróciłam do swej Wagi i nie miałam nic..
A Ona Wyglada masakraaa jeden obok drugiego a Tyle kasy na to gówno wydała wiec nie sugerujcie sie ceną -
nick nieaktualnybabyonline82 wrote:polecam olejek babydream fur mama z Rossmanna. Tłusty, więc trzeba uważać na ubrania, ale dobrze nawilża i uelastycznia skórę.
Koleżanka używała całą ciążę, rozstępów nie miała, też poleca
U mnie niestety już wiadomo, że nie pomógł rozstęp mam wprawdzie tylko jeden, ale za to wyskoczył bardzo szybko. Mam do nich ogromne skłonności (po okresie dojrzewania zostały mi na piersiach, biodrach, a nawet... pod kolanami, więc cudu się nie spodziewałam raczej -
ja używam kremów od 3 m-ca, 2 razy dziennie. Najpierw miałam Pharmaceris, później oliwkę Bambino, Mustela a teraz Ziaja... chyba najważniejsza jest regularność. Bardzo polecany jest Mustela, podobno skuteczny jednak drogi ... ok 100 zł. Póki co nie mam żadnych noowych rozstępów, a zaznaczam że mam skłonności bo mam dawne rozstępy na pośladkach nie wiem po czym ... i genetycznie raczej też mam skłonności, moja mam po 3 ciążach ma mnóstwo rozstępów na biuście, brzuchu, tyłku....Obecbnie jestem w 19 tyg. ciąży.