X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Krzywa cukrowa
Odpowiedz

Krzywa cukrowa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Gosiaczek1509 Koleżanka

Wysłany: 6 września 2018, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie po 1h 195,a po 2h 143 dziś sprawdziłam wynik w necie. Na domiar tego nie ma wyniku na czczo, miałam wczoraj pobieraną krew trzy razy. W medicoverze robiłam badania. W moczu też wyszła glukoza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 10:39

Aniołek 9tc (*) 10.02.2017

Kochany synuś Sebastian 07.12.2018 :*:*:*
    dxoml6d8w2mqpznm.png
  • Aniakrk38 Znajoma

Wysłany: 19 września 2018, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś odebrałam wyniki i glukoza na czczo 4.70 po 1godz 9.27 po 2godz 4.54

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 10:40

• Goniąc marzenia Przyjaciółka

Wysłany: 11 października 2018, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:)pomożecie mi ocenić moje wyniki krzywej?

*na czczo: 4,8 mmol/l (3,9-5,1)
    *po 1 h: 8,7 mmol/l (<10 mmol/l)
    *po 2 h: 7,4 mmol/l (<8,5mmol/l)

zem3anlis7huurhv.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ