X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Masa ciała
Odpowiedz

Masa ciała

Oceń ten wątek:
  • daria1 Przyjaciółka

Wysłany: 18 maja 2020, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to nie jest tak zle wbrew pozorom niektore potrafią przytyć 20 kg :)

ubranka dla niemowląt
  • Kasia86 Przyjaciółka

Wysłany: 2 stycznia 2022, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczęłam z wagą 109 kg przy wzroście 176 cm. Dziś 15+4 tc i waga 95 kg czyli 14 kg na minusie

h44eugpjsrlghhn9.png
  • Helcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2023, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od jutra 18tc i przytyłam 4 5 kg. Ogólnie jem więcej niż przed ciążą. Od samego początku miałam tak, że jak mnie ssało w żołądku to bardziej mnie mdliło więc częściej jadłam. Nie mam specjalnej diety, jem prawie wszystko :-) mam nadzieję, że nie przytyje jednak bardzo dużo...

Starania naturalne od 2019r.
    Ona, on- badania ok
    Stymulacja, Gameta, inseminacja, prawy jajowód niedrożny, macica dwurożna, polip- łyżeczkowanie

8.03.2023r. test pozytywny (drugi cykl po łyżeczkowaniu, II z niedrożnej strony!!)

14.11.2023r. synuś ♥

23.01.2025r. test pozytywny, beta 245 (pierwszy cykl starań!!)

Czekamy na nasz drugi cud ♥♥♥
  • Joanna.me Znajoma

Wysłany: 31 lipca 2023, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    21tc +4kg, teraz 59

‹‹ 11 12 13 14 15
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ