X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Masa ciała
Odpowiedz

Masa ciała

Oceń ten wątek:
  • daria1 Przyjaciółka

Wysłany: 18 maja 2020, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to nie jest tak zle wbrew pozorom niektore potrafią przytyć 20 kg :)

ubranka dla niemowląt
  • Kasia86 Przyjaciółka

Wysłany: 2 stycznia 2022, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczęłam z wagą 109 kg przy wzroście 176 cm. Dziś 15+4 tc i waga 95 kg czyli 14 kg na minusie

h44eugpjsrlghhn9.png
  • Helcia Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2023, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od jutra 18tc i przytyłam 4 5 kg. Ogólnie jem więcej niż przed ciążą. Od samego początku miałam tak, że jak mnie ssało w żołądku to bardziej mnie mdliło więc częściej jadłam. Nie mam specjalnej diety, jem prawie wszystko :-) mam nadzieję, że nie przytyje jednak bardzo dużo...

Starania naturalne od 2019r.

Ona- badania ok
    On- badania ok

Stymulacja, Gameta, inseminacja, prawy jajowód niedrożny, polip- wyłyżeczkowanie macicy

8.03.2023r. test pozytywny, beta 459 (drugi cykl po łyżeczkowaniu, II z niedrożnej strony!!)

14.11.2023r. synuś ♥ (macica nie jest dwurożna!!)

23.01.2025r. test pozytywny, beta 245 (pierwszy cykl starań!!)

Czekamy na nasz drugi cud ♥♥♥
  • Joanna.me Znajoma

Wysłany: 31 lipca 2023, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    21tc +4kg, teraz 59

‹‹ 11 12 13 14 15
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ