pierwsze ruchy - kiedy poczuje tata? lub inni
-
WIADOMOŚĆ
-
To moja pierwsza ciąża, pierwsze ruchy poczułam około 22 tygodnia, teraz jestem w 26 i brzuszek jeszcze nie faluje, tylko czasem jest tak, że dzidzia jakby wyprostowała nogę i czuję napięcie w jednym miejscu - akurat wczoraj po raz pierwszy wyczuł ten ruch też mąż
-
nick nieaktualnyJa pierwsze wyraźne kopnięcie poczułam w 18 tc (17t3d), a mój partner kilka dni po mnie, kiedy przyłożył rękę do brzucha Dzisiaj rano czułam tak, że aż mi ręka podskoczyła, ale mój nie zdążył się załapać. Jak przykładał rękę, to się malutka uspokajała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 23:19
-
Ja poczulam ruchy w 18 tygodniu. Teraz jest 20 tydzień między czasie poczułam tez kilka razy ale ni sa to regularne ruchy. Dzis nie czuje nic, chyba leniwa ta nasza córcia ale na usg polowkowym wszystko ok wiec śpię spokojnie i czekam na silne i częste kopniaki.Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
nick nieaktualnyU mnie pierwsze ruchy, takie dość nieśmiałe i przypominające bulgotanie pojawiły się na przełomie 18 i 19 tygodnia, kilka dni później poczułam pod ręką pierwszy delikatny kopniaczek, ale póki co nie udało się nam tego powtórzyć. Z każdym dniem ruchy wydają mi się coraz częstsze (mam w tej chwili 20+3 tygodnia), więc może za tydzień - dwa i mąż poczuje
To moja pierwsza ciąża, mam łożysko z przodu i nadwagę, więc wydaje mi się, że to i tak wcześnie -
nick nieaktualny
-
Ja pierwszy raz poczułam w 16 tyg i to od razu kopniaczki małe, ale mam łożysko na tylnej ścianie, a brzuch zawsze miałam płaski.Teraz to czasem już je widzę Do tego dziecko duże. Z ostatniego usg wychodzi ponad tydzień starsze.
To moja pierwsza ciąża.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 20:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja pierwsze muśnięcia poczyłam około 16 tc, pierwszy kopaniak 18 tc i do tamtej pory kopie każdego dnia po kilkanaście razy, odpowiada na moje zaczepki, jak go smyram po kopnięciu to kopie ponownie Jestem w 20tc Tata poczuła kopniaka w 19tc_____________________________________
starania od 10.2014
[*] 9tc. 04.2015
-
nick nieaktualnyU nas też pierwsze były delikatne muśnięcia i łaskotanie od ok 18tc, później stopniowo coraz bardziej wyraziste. W ok 20tc poczułam pierwszą czkawkę małej i byłam w szoku jakie dziwne uczucie. Mąż pierwsze ruchy poczuł dopiero kilka dni temu w 22tc. Wczesniej były odczuwalne tylko dla mnie, a gdy były mocniejsze to akurat tatusia nie było. To Nasza pierwsza ciąża, łożysko na przedniej ścianie
-