Płeć dziecka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj wizyta u gina i nadal płeć nie znana
Na genetycznym powiedział że coś sterczy żeby nie tracić nadziei na chłopca
wczoraj powiedział że mąż będzie otoczony gwiazdami - czyli zrozumiałam dziewczynkę
A zakończył to tak że dzidziuś pokazał pupę i powiedział płeć nieznana
I teraz mam mętlik w głowie bo nie wiem już co będzie -
czesc dziewczyny umnie wyszedl chlopiec ale nieweim bo ja bede miala bliznieta 21 stycznia ide sprawdzic mam nadzieje ze jeden przynajmniej bedzie chlopiec :)mam juz 2 corki , a co do zachcianek mieso bym jadla caly czas slodkie na bok lubie slodkosci ale tu juz musi przyjsc ochota teraz na nie ostatnio zjadlam dostalam okropnej zgagi pozdrawiam
-
topa42 wrote:Wczoraj wizyta u gina i nadal płeć nie znana
Na genetycznym powiedział że coś sterczy żeby nie tracić nadziei na chłopca
wczoraj powiedział że mąż będzie otoczony gwiazdami - czyli zrozumiałam dziewczynkę
A zakończył to tak że dzidziuś pokazał pupę i powiedział płeć nieznana
I teraz mam mętlik w głowie bo nie wiem już co będzie
Najważniejsze że z dzidzią ok. Ale rozumiem Twoje rozczarowanie. Wiadomość o płci to jeden z piękniejszych momentów w ciąży -
Ja również od samego początku miałam silne przeczucia , że będzie synuś... odnośnie przesądów - również przepowiadały chłopca... odnośnie mojego wyglądu- nic się nie zmieniłam , nie mam krost i wyprysków, nie poszło mi w biodra i pupę... w ogóle mimo skłonności do tycia - przybrałam niewiele jak do tej pory... skłaniam się również do jedzenia słonego, kwasnego i pikantnego, uwielbiam mięso za wyjatkiem drobiu , i chociaż dzidziuś nie chce pokazywać co ma między nogami, lekarze obstawiają jednak córcie , aaa i kalendarz chinski ten który oblicza z lat księzycowych obstawił własnie dziewczynkę, pozostałe - chłopca , więc polecam ten księżycowy
monalisa lubi tę wiadomość
-
ja robilam testy na owu , ale i tak byo pozno zaplodnienie bo test pozytywny wyszedl 5 dni po terminie spodziewanej miesiaczki ale sie zgadza ten kalkulator liczy miesiace kasiezycowe i mysle ze sie lepiej spradza bo w chinskim u mnie powinien byc chlopaczek , w tym wyszla dziewczynka i poki co ma byc dziewczynka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2014, 12:08
monalisa lubi tę wiadomość