poduszki ciążowe
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez kupiłam typ C Supermami i jestem nardo zadowolona. Wcześniej bardzo lubiłam spać na plecach, a teraz leżąc ciągle na boku budziłam się w środku nocy z bólem biodra lub pleców. Poduszka zapewnia wsparcie pleców, bardzo wygodna jest tez część, która można włożyć miedzy nogi.
Ja pod głowę wkład ta zaokrąglaną cześć, ścięta wspiera brzuszek.
-
ja dostalam na urodziny cebuszke niestety nie tą z granulatem tylko tę ciut tansza, spi mi sie na niej dobrze, jedynie przewracanie na drugi bok jest irytujące ale dzieki niej nie kulam się na plecy i brzuch ale co jakis czas ją wyrzucam z łóżka, zabezpieczeniem przed kulaniem na brzuch może byc wysunięcie jednej nogi pod kątem prostym i polozenie sie na boku lekko opierając sie o brzuch, ewentualnie wstawienie zwykłej poduszki pod zgiete kolano. Cebuszka ma tą zalete że może po ciąży posłuzyc do karmienia maluszka no i tak jak dziewczyny pisały przynosi ulgę kręgosłupowi
dla mnie duzym minusem jest to że cebuszka oddziela mnie od męza i nie moge sie do niego przytulic zasypiając nie mowiac juz o jakichs igraszkachWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2017, 17:08
-
Hej dziewczyny! Czy poduszka C z supermami będzie odpowiednia dla osoby wysokiej? Mam 177 cm wzrostu ;p i boję się, że się nie zmieszczę ;p . Zastanawiam się czy w takim przypadku nie zainwestować w U. Czy któraś z Was ma?Aniołek [*] 18.09.2017 (12 tydz)
-
Ja mam 172cm i mam C Supermami. Wydaje mi się, że będzie dla Ciebie dobra, bo ja mam jeszcze zapas Poza tym jest elastyczna więc powinna się fajnie dopasować.
Jestem w niej zakochana! Nie potrafię już chyba bez niej spać Odkąd ja mam to przeszły bóle pleców i nie rzucam się po łózku jak szalona żeby znaleźć wygodną pozycję -
Również kupiłam C z motherhood i nie żałuje wydanej kasy jestem w 15 tc, ale już od dłuższego czasu miałam problem z wysypianiem się i bólem kręgosłupa. Dwie noce już śpię z poduchą i widzę różnicę. Mąż się z niej śmieje, ale coś czuję, że jeszcze mi będzie podkradał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 17:10
-
Całe szczęście dostałam taką poduszkę firmy Supermami typu C, bo jakbym miała sobie kupić to osobiście bym żałowała, dobrze się z nią śpi całą noc ale rano budzę się z obolałymi plecami w okolicy łopatek i karku. Wróciłam do zwykłej poduszki pod głowę a między nogi wkładam druga podłużną poduchę.Aniołek 9tc (*) 10.02.2017
Kochany synuś Sebastian 07.12.2018 :*:*:*
-
nick nieaktualnyIllą wrote:Czy taka poduszka motherhood bardzo się zużywa/ wygniata? Zastanawiam się nad zakupem używanej za 50 zł
Illą lubi tę wiadomość
-
Tez mam i polecam,kupiłam w 22 tyg. ta w kształcie 9 czy U i to moja najlepsza przyjaciółka w koncu moge sie wygodnie wyspać, tylko narzeczony stwierdzil ze sie czuje odcięty wiec spimy w niej razem, ale jest pojemna moja jest z supermami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 11:31
-
Ja jestem w 25 tc i dopiero teraz nabyłam taką poduchę, bo już mi się tak źle spało z brzuchem że masakra
Z poduchą jest znacznie lepiej, choć ja się dość często przekręcam z boku na bok w nocy i kilka razy się w nią zaplątałam
Mam poduchę Motherhood, kupiłam używaną za 70 zł, wygląda jak nówka. -
Hej dziewczyny, podsylam linka dla tych, ktore nie moga sobie pozwolic na Motherhood. Ja zaryzykowalam i nie zaluje:)
https://allegro.pl/dreamland-poduszka-ciazowa-do-karmienia-smart-c-i7418097167.html?snapshot=MjAxOC0wNy0zMFQyMjoxMzoxNi4yMDhaO2J1eWVyO2IwZjE2NmE0M2U1YWI4YjRkNTg5NGJhMzUxM2U5NTRlOTVkMjQwYmRlMDExMjFjMTNmY2FhNDc1ZDU0ODJkMWI%3D