pomyłka w ocenie płci :) 12 tydzień a połowkowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kalia wrote:
Hej jak dla mnie to mały chłopczyk. Jak będziesz miec podobne zdjęcie w późniejszych tygodniach to też wrzuć, bo 11 tydzień to troche wcześnie ) -
Ola1611 wrote:U nas zaszła pomyłka. Na prenatalnych w 12 tyg. Dr obstawiała dziewczynkę a wczoraj na usg połówkowym okazało się, że będzie chłopczyk.
u nas na prenatalnych najpierw chlopczyk za 2 minutki dziewczynka... ciekawe czy juz 9 zobacze ...to bedzie prawie 17 tydzien -
U mnie w 12-tym tygodniu byl chlopiec. Lekarka powiedziala ze to wczesnie I gwarancji nie daje Ale widzi tam wyraznie chlopca. Potem bylam na ostrym dyzurze bo mialam plamienia i Tak sie nie chcialam podpytywac o plec Ale przy wyjsciu moj narzeczony sie zapytal i lekarka powiedziala ze tez jej na chlopca wyglada. Wszystkie przesady ciazowe: ladny wyglad, dobre samopoczucie tez mi wskazuja na chlopca...
A tu wczoraj na polowkowych: dziewczynka!!!
Dzidzius zdrowy wiec sie bardzo cieszymy Ale przy nastepnym nie chce wiedziec Jak najdluzejSophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 -
Hej Dziewczyny!
Czy któraś z Was może nie poznała jeszcze płci na badaniach połówkowych? zaczynam teraz 18 tc, a nasze maleństwo cały czas nie chce pokazać co tam ma strasznie nie możemy się doczekać...Na prenatalnych 3d pokazało "coś", ale doktor powiedział, ze może to być zarówno (cytuję) "kutasik jak i łechtaczka" A połówkowe 17.01.
-
U mnie na prenatalnych miał być "bardzo prawdopodobnie" chłopak - lekarz widział sisiorka, ale zastrzegł, że b. wcześnie na zgadywanki i to może być też opuchnięta łechtaczka. No i wczoraj ten sam lekarz mówi, że będzie dziewczynka - i zdziwił się, że na prenatalnych widział chłopaka
Czekamy na jeszcze jedną wizytę, prywatną i zobaczymy jak to będzie z tym pisiorkiem
Do tej ory maluch krzyżował nogi i nic nie było widać. -
hmmm....dobre pytanie. u mnie potwierdzona dziewczynka i lekarka pokazywala mi jej zenskie organy plciowe.
czy mam teraz gwarancje? chyba mam, bo dwoch lekarzy potwierdzilo plec.
wiem, ze przypadki (nawet opisywane tu na forum) sa rozne...czy zawsze i we wszystkich przypadkach mozna miec gwarancje na polowkowych, tego ci chyba nikt nie odpowie.
dla mnie jest to tez kwestia drugorzedna. najwazniejsze, ze mam zdrowego, ruchliwego dzidzusiaSophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019