pomyłka w ocenie płci :) 12 tydzień a połowkowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie,
Dziewczyny mam problem z określeniem płci i ja... W 12+1tc lekarz obstawia dziewczynke, w 14+5 zupełnie inny lekarz mówi, że dla niego to chlopiec, a 15+5 trzecia Pani doktor stwierdza że raczej dziewczynka... Czy nastawić się na córeczkę? Czy czekać do 20tc? -
nick nieaktualny
-
Robiłam badania prywatnie prenatalne i można było wyczytać z krwi płeć dziecka
Dzień wczesniej czyli 12+ 5 dnia wynik - badany płód jest płci żeńskiej
Na następny dzień ginekolog mówi ze dziewczynka również .
Czy wynik krwi może tez przekłamac ? -
U mnie na prenatalnych było, że dziewczynka a na połówkowych chłopiec...
-
U mnie na prenatalnych P. doktor mówiła że dziewczynka, potem byłam u losowego lekarza w 17 tygodniu i trąbił że chłopiec. Ostatnio robiłam połówkowe ( w 20 tyg. ) i lekarka pokazywała wargi sromowe więc raczej jednak dziewczynka
Nie wiem tylko po co ten lekarz w 17 tygodniu tak sam z siebie trąbił że widzi siuśka i że na pewno chłopiec -
Witam. Czy to możliwe, że lekarz pomylił płeć? Jest to doświadczony ginekolog, sprzęt średniej jakości jednak w 16 tc powiedział ze dziewczyna na 90%, a na połówkowy ze to jednych chłopiec na 100%, dodam tylko ze podczas ostatniego badania dziecko miało pępowinę między nogami... Mam już 2 synów i zależało mi na córce nie ukrywam i teraz wariuje bo nie wiem co myśleć
-
U mnie na prenatalnych lekarz powiedział,że chłopiec,na połówkowym okazało się,że jednak dziewczynka xd Wczoraj byłam u innego lekarza i też widział dziewczynkę więc mam nadzieję,że nic się już nie zmieni xd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2020, 21:12
Syn- wrzesień 2018
Czekamy na Alę - luty 2021
-
Hej hej
I ja sie wypowiem troszke 🙂
W 12 tygodniu na zwykłym USG, dokładnie 11+3 bylo widac cos pomiędzy nóżkami, Pani doktor obstawila chłopaka, ale zaznaczyła, że na takim etapie ciąży jest to trochę jak wrozenie z fusów i mam sie nie przywiązywać bo może to być rownie dobrse opuchnięte wargi sromowe.
Na prenatalnych w q4 tygodniu dokładnie 13+3, lekarz stwierdził że ma 80% dziewczynka.
Na razie jednak nadal sie nie przywiązuje tylko czekam na połówkowe 🙂🙂16.05.2021r. KLARA ❤
Starania o drugiego maluszka od 05.2022r. ❤
27.07.2022r. 10+2 - Aniołek [*] (wada genetyczna )
Styczeń 2023r. - cb 💔 -
Hej. Odnawiam wątek!
Czy ktoś miał taką sytuację że w 16/17 tyg wyraźnie było widać chłopca (pępowina nie świeciła) ale jednak na połówkowych z chłopca zrobiła się dziewczynka ? Lekarz badał na wszystkie fronty niby mówił że inaczej nie będzie ale jakoś pewny siebie też jienbyl .. 🙈 -