pomyłka w ocenie płci :) 12 tydzień a połowkowe :)
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Mi też na prenatalnych w 14 tyg mówili że dziewczynka. Na polowkowych chłopak jak się patrzy.   milagro lubi tę wiadomość milagro lubi tę wiadomość
- 

W pierwszej ciąży zapytaliśmy lekarza i płeć i powiedział że to chłopak. W 21 tygodniu okazało się ze to dziewczynka i faktycznie mam córkę. W drugiej ciazy w 13 tygodniu nawet nie pytałam dopiero na usg polowkowym (też dziewczynka). Faktycznie, tak na chłopski rozum - to takie lekko wróżenie z fusów - zgadywanie płci u 5 cm dzidziusia...
- 

Jestem żywym dowodem na to, że można się pomylić na USG w 12 tygodniu usłyszałam, że na 100% będzie syn na USG w 12 tygodniu usłyszałam, że na 100% będzie syn przez kolejny miesiąc wymyślaliśmy imię z mężem przez kolejny miesiąc wymyślaliśmy imię z mężem jakie było moje zdziwienie, kiedy w 16 tygodniu ten sam lekarz mówił, że to na pewno dziewczynka!! Kolejne dwa USG potwierdziły tę informację. Na swoją pomyłkę lekarz zareagował mówiąc, że ocenianie płci w 12 tygodniu to bardziej zabawa jakie było moje zdziwienie, kiedy w 16 tygodniu ten sam lekarz mówił, że to na pewno dziewczynka!! Kolejne dwa USG potwierdziły tę informację. Na swoją pomyłkę lekarz zareagował mówiąc, że ocenianie płci w 12 tygodniu to bardziej zabawa efekt jest taki, że do tej pory nie możemy wymyśleć imienia dla naszej małej efekt jest taki, że do tej pory nie możemy wymyśleć imienia dla naszej małej a co ma między nogami to już ostatnio sama osobiście widziałam podczas USG a co ma między nogami to już ostatnio sama osobiście widziałam podczas USG 
 Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 19:11  Anka Q lubi tę wiadomość
                                JULIA - godz. 7:27; 19.12.2016 r. Anka Q lubi tę wiadomość
                                JULIA - godz. 7:27; 19.12.2016 r.
 57 cm, 3750 g szczęścia 
 TYMON - godz. 9:16; 19.02.2020 r.
 57 cm, 3700 g szczęścia 
- 

Widać wyraźnie na USG, że to chłopak? Mam 21.10 USG i też obecnie 21tc, a w 12tc wróżyli mi synaNitka_lutowa wrote:A jednak moje przeczucie bylo baaardzo mylne... w 13tc corka a dzis 21tc urosl siusiak.. na 100% syn:)   Pawix20 lubi tę wiadomość Pawix20 lubi tę wiadomość
- 

Właśnie wróciłam do domu po badaniach prenatalnych. Zastanawia mnie jedno. Lekarka zajrzała, na moją prośbę, między nóżki. Wg mnie wyraźnie widać było siusiaka, jednak lekarka powiedziała, że w tym tygodniu narzady tak wyglądają i nie sposób ocenić, czy to chłopiec, czy dziewczynka....
 Czy któraś z Was wie i może mi odpowiedzieć, o co kaman? Niestety nie mam zdjęcia, by to pokazać, ale baaaardzo mnie zastanawia, jak z wyraźnego kształtu narządów męskich miałby się ewentualnie wykształcić narząd żeński? Dziś mamy 13+3 (wg USG).Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 13:27  
- 

Krucha, z nieba spadłaś! Właśnie coś takiego dziś widziałam i lekarka powiedziała, że nie jest w stanie stwierdzić płci. No, ja jako laik stwierdzam, że mi to raczej na dziewczynke nie wygląda. W moim przypadku musze powiedzieć "niestety", bo bardzo pragnę córeczki (Synka juz mam) (Synka juz mam) Anovi lubi tę wiadomość Anovi lubi tę wiadomość