pomyłka w ocenie płci :) 12 tydzień a połowkowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krucha, mi się osobiście wydaje, że Twoja przyjaciółka nosi chłopczyka, ponieważ czoło nie ma regularnego, kolistego kształtu, a tworzy się raczej taka bryła. Natomiast reszta główki jest okrąglutka Ja obstawiam chlopaczka ze względu na czółko.
-
Mi tylko na tym dobrze wychodziło i wszystko się posprawdzalo, u mnie, mojej Mamy, ciotkę, koleżanek. Oczywiście jest jakiś zakres procentowy powodzenia, ale mi w zupełności wystarczy 12/12
http://m.dzidziusiowo.pl/planujemy-ciaze/starania-o-dziecko/1880-chinski-kalendarz-plci-jak-zaplanowac-plec-dziecka
Mi z sody z moczu porannego wychodzi dziewczynka, nic się nie pieni, soda opada na dno niewzruszona z wieczornego, tak samo. Za każdym razem, jak robie 'obraczke', to zatacza kółka na dziewczynkę.
Niestety, jak byłam w ciąży z Synkiem, to nie sprawdzałam babcinych metod na przepowiadanie płci, bo było mi obojętne, co będzie, a z reszta miałam tak silne i aroganckie przeczucie, że będzie chłopczyk, że wg mnie, nie było sensu
Teraz wykazuję się trochę większą pokorą i ciekawością, która miesza się z konkretnymi preferencjami -
Właśnie sprawdziłam Twój kalendarz, wychodzi mi dziewczynka, tez. Z kolei, jeśli sprawdzam Syna (ur.2011), już jest pomyłka
Ale wiesz, że z tego kalendarza, który ja tu podałam, trzeba wybierać wiek matki z uwzględnieniem SKOŃCZONYCH lat, a nie wg roku urodzenia. Czy np jest konczysz 26 lat 25.10.16, to wg tego kalendarza, nadal masz lat 25.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 15:30
-
Dziewczyny pisały posty pod tym kalendarzem z polskiej strony że sprawdza się na hybił trafił, no tak 50% bo to trzeba liczyć księżycowe lata, czyli tak że miesiąc ma 28 dni a nie 30/31.
U mnie poczęcie nastapiło jak miałam 29 lat, ale według księżycowych lat, to wychodzi że mam 30 z hakiem
W tym moim kalendarzu są zakładki na dole, w odpowiednim roku sprawdziłas? Poczęcie synka było w 2010 czy 2011? bo tam dopiero od 2011 mozna sprawdzic niestety:/ starszych lat juz nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 15:37
-
Jeśli chce się sprawdzić wcześniejsze lata to trzeba gdzie indziej sprawdzić na tej stronie.
Podaj mi swoj wiek na priv jesli tu nie chcesz (date ur. i czas poczęcia) to sprawdzę oba przypadki
Albo sama sprawdz
https://www.chinesegenderchart.info/gender-prediction.php
tutaj wpisujesz swoją datę urodzenia i datę poczęcia jesli znasz, ja akurat dokladnie wiem kiedy było poczęcie -
Prenatalne się skończyły, wróżby wszystkie juz tez. A my nadal nic nie wiemy
Czekamy do usg połówkowego i miejmy nadzieję, że wyjdziemy z niego oświecone Ja pojadę prosto na zakupy Za dużo mnie to czekanie kosztuje Trzeba gdzieś ten 'stres' upuścićWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 20:06
-
Dziewczyny byłam u mojej ginki prowadzącej, bo prenatalne gdzie indziej robiłam.
I ona też stawia na chłopca, czyli będzie chłopak, w sumie tak jak od początku czułam
Mikan trzymam kciuki za dziołszkę u Ciebie :*m@rtynka, MikanKulta lubią tę wiadomość