pomyłka w ocenie płci :) 12 tydzień a połowkowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam wyrzuty sumienia, że poczułam ukłucie żalu, że to jednak nie dziewczynka... mimo, że od początku czułam że to chłopczyk.
Muszę się szybko przestawić na właściwe tory z moimi myślami, bo mi wstyd, to przecież moje ukochane, upragnione dziecko.
Chciałam po prostu dziecko, a nie córkę czy syna, dziecko -
Kochana, nie obwiniaj się o takie uczucia. One się przeważnie pojawiają, kiedy liczymy, ze spelni sie nasze marzenie o konkretnej płci. Zazwyczaj trwa to bardzo krótko. Później czekamy juz na konkretną osobę, która ma imię i gotowy swój własny kącik w domu Kiedy pojawia się na świecie, nie wyobrażamy sobie, że mogłoby być inaczej Na przykład, mój brat, bardzo chciał synka, mówił o dziecku "on" i był świecie przekonany, że to chłopiec. Po narodzinach oszalał i nie wyobraża sobie, by miałby mieć syna zamiast niej
Osobiście, znam wiele "rozczarowanych" mam, którym szybciutko to niemiłe uczucie przeszło i zamieniło się w nieskończoną miłość
Nie ma co wyrokowac, jeszcze nie wiesz na 100 procent, że to chłopiecWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 16:38
Krucha, Jagah, ojejku lubią tę wiadomość
-
Krucha no coś ty nie masz powodu, żeby mieć wyrzuty sumienia Przecież jak kobieta jest w ciąży to rzeczą oczywistą jest, że myśli o płci dziecka, czasami w kategoriach co by "chciała" myślę że większości ciężarnych przez myśl przechodzi "fajnie by było gdyby to był/była"... Ważne, że Dzidziuś zdrowy i będzie Twoją pociechą
Krucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO to u mnie tez można powróżyć wyniki testu nifty juz jutro wiec rozstrzygniecie konkursu niebawem
http://iv.pl/images/11815488075498810703.jpg
E. Zdjęcie z 12w0d, no i musiałam miniaturkę wstawić bo z telefonu piszęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 08:38
-
nick nieaktualnyJagah wrote:Aktualne zdjecie, 13t4d. Prosze wrozyc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/032883c56c6e.jpg
Badania prenatalne w porzadku, dziecko duze i zdrowe, to najwazniejszeJagah lubi tę wiadomość
-
ojejku - na 4 stronie tematu mozesz podgladnac moja corke na USG, ma idealnie zaokraglona glowke. A wnioskujac z ksztaltu glowki to u Ciebie wciaz obstawiam Chlopca, i trzymam kciuki za wyniki nifty
Ufff, dobrze ze juz jutro beda wyniki
PS.
Moja pierwsza corka to moja najwierniejsza kopia takze nie zdziwie sie, jak druga panienka zgarnie ze mnie, wszystko co najlepszeojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny