pomyłka w ocenie płci :) 12 tydzień a połowkowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krucha - lekarz zasugerowal corke, pokazal charakterystyczna buleczke Ale z gory zaznaczyl, ze jest zbyt wczesnie na okreslenie plci i kazal sie wstrzymac z zakupami do 20 tc Nieraz z czasem rozwoju, ta buleczka pokazuje dzyndzelek. Na USG nie widzialam nic, co mogloby przypominac siusiaka, takze sprawa plci zostaje owiana tajemnica do 7 grudnia, czyli badan polowkowych
-
Mieszkam w Holandii, tutaj kolejne konkretne USG bedzie dopiero w 20tc. Moze wczesniej uda sie wskoczyc na podglad, ale watpie, zeby polozna zechciala uchylic rabka tajemnicy. Wszystko w swoim czasie, bez pospiechu
Nie stresuj sie, bo tylko dziecko sie niepokoi. Przyjdzie czas to odcisnie Ci stope albo reke, nie martw sie, jeszcze bedziesz kombinowac jak zmienic pozycje, zeby sie Mlody przekrecil, bo bedzie uwieralojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
To mi powiedzcie co po kształcie widać, bo ma być dziewczynka [zdjęcie 16tc]
Bo i syn i córka urodzeni mają wypukłe czoła i okrągłe główki, więc myślałam, że to po mężu odziedziczone, a tu takie newsy
Co do innych testów na płeć to mi wyszło:
Soda (100%): córka, syn, córka.
Obrączka (66%): córka, syn, syn.
Kalendarz chiński (0% ): syn, córka, syn.
Samopoczucie i zachcianki (66%): córka, syn, syn.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2016, 12:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kark wrote:Martynka no właśnie na odwrót: na górze jest synek w 23tc, a na dole córcia z pierwszego zdjecia (wtedy 16tc), ta co jest w brzuchu, tylko po 4tygodniach w 20tc
Ja właśnie tak myślałam, ale dopiero teraz otworzyłam forum i mnie ubieglas
A na tym pierwszym, to ja niestety nie wiem, co jest 5 -
kark wrote:Martynka no właśnie na odwrót: na górze jest synek w 23tc, a na dole córcia z pierwszego zdjecia (wtedy 16tc), ta co jest w brzuchu, tylko po 4tygodniach w 20tc
kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrucha wrote:Ale 23 tydz to już za pozno na ocene, ta teoria się podobno sprawdza do 18 tyg.
Jak dla mnie na kazdym z tych zdjec jest dziewczynka:)
Po 18 tyg ciazy już głowki dzieciaczkow robią się takie same
Ok, zdjęcie moich 2 robaków z 13tc, zgadujcie których, bo ja czytając teorię nie mogę się zdecydować czy to chłopcy czy dziewczynki
-
Na pierwszym-syn, na drugim-córka. Chociaż drugie zdjęcie jest słabo wyraźne w obrębie czolka
Ps
U mnie obecnie zmieniły się smaki na slodsze, mam brzydką cerę i chyba znowu będzie na różowoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2016, 10:35
-
Witam dziewczyny,
mam termin na 25 kwietnia i również jestem ciekawa płci swojego dziecka ale niestety jeszcze za wcześnie. W domu 5 letnia córa więc dla odmiany fajnie jakby był chłopiec Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
Asiek005 wrote:Witam dziewczyny,
mam termin na 25 kwietnia i również jestem ciekawa płci swojego dziecka ale niestety jeszcze za wcześnie. W domu 5 letnia córa więc dla odmiany fajnie jakby był chłopiec Pozdrawiam
Asiek, wstaw jakieś zdjecie/zdjęcia z usg, zerkniemy i zobaczymy, może uda się coś zaspekulowac