pomyłka w ocenie płci :) 12 tydzień a połowkowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MikanKulta wrote:Asiek, wstaw jakieś zdjecie/zdjęcia z usg, zerkniemy i zobaczymy, może uda się coś zaspekulowac
Mam z prenatalnych ładne zdjęcie tylko kurczę chyba myślenie w ciąży nie jest moją mocną stroną bo nie wiem jak mam je tu wgrać Jestem nowa na forum i jeszcze tego nie rozgryzłam, może jakieś podpowiedzi? -
nick nieaktualny
-
Udało mi się wgrać zdjęcie ale do galerii zdjęć na BellyBestfriend, Ciąża pojedyncza, tydzień 12+2d. Opis: zdjęcie z pierwszych prenatalnych ale jak tu na forum to nadal nie mam pojęcia może trzeba mieć wykupiony pakiet a ja nie mam?
-
Z córką jak byłam w ciąży, to pamiętam że na I prenatalnych pani doktor była pewna na 90% że będzie chłopczyk, dopiero na II prenatalnych lekarz wyprowadził nas z błędu a nastawiliśmy się już na chłopca Po tych badaniach mój lekarz też potwierdził że dziewczynka i tak już zostało.Teraz na prenatalnych nic nie mówił lekarz ale może i dobrze nie mogę się doczekać drugich
-
ja jednak mam nadzieję że będzie chłopiec bo inaczej pewnie mąż będzie mnie namawiał na kolejną ciążę a to w sumie moja 4 bo dwie próby niestety nie udane.
KRUCHA zauważyłam że nasze ciąże mają tylko jeden dzień różnicy
Kalendarz ciąży BellyBestFriend -
http://www.fotosik.pl/zdjecie/49137811b6626eec