pomyłka w ocenie płci :) 12 tydzień a połowkowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagah czyli u Ciebie chłopiec? Tak po tym Orzeszku się domyślam...
Krucha z początku marzylismy o synu bo z poprzednich małżeństw mamy córki jak lekarz powiedział że dziewczynka to mój się cieszył mi łzy poleciały bo chciałam syna (nie będę kłamała) ale z czasem wybraliśmy imię i stała się naszym Skarbem córeczka nasza dopóki na wizycie w 21 tc no prawie 22 tc zapytałam lekarze jak moja córeczka a on że skąd mam przypuszczenia ze to dziewczynka... ze nie jest do końca pewny no ale chyba dziewczynka... wyobrażacie sobie mój szok... pokochałam, szafę zapelnilam różowymi ubrankami a on nie jest pewny...
-
Kurde jak Wy to widzicie Za tydzień wizyta i dam znać co lekarz stwierdził... choć na ostatnich wizytach mówili mi że dziewczynka, a w 12tc słyszałam, że chłopak i nawet widziałam na usg przyrodzenie... wyglądało jak męskie ;p4 lata starań, 2 poronienia (14-02-2014,12-01-2015), MTHFR, Niedrożny jajowód, Niedoczynność tarczycy, Komórki NK
-
nick nieaktualny
-
hrynia wrote:To było z 12 tc. Nie wiem czy to prawda że niby w 12 tc plec męska i damska tak samo wyglądają?
tu jest artykuł o tym
http://www.ingender.com/gender-ultrasound/nub-theory.aspxhrynia lubi tę wiadomość
-
U mnie na prenatalnych w 12 tc prywatnie lekarz powiedział że nie poda mi płci bo tam wszystko jest jeszcze spuchniete i nie rozwinięte i nie trudno o pomyłkę! A znów parę dni później inny lekarz na NFZ 2d powiedział że dziewczynka... w 21 tc już nie był tego pewny więc uważam że w 12 tc to zgadywanka bo jajka zstepuja chyba po 20 tc z brzuszka.
-
Krucha wrote:
Obie w szoku jesteśmy byłyśmy pewne ze u niej dziewuszka