pomyłka w ocenie płci :) 12 tydzień a połowkowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagah, toż to Orzech w całej swej okazałości! Czaszka małego mężczyzny, a między nóżkami widać życie Ja widzę
Swoją drogą, bardzo się ciesze, ze oboje macie się dobrze i plamienie, to tylko sygnał od organizmu, by uważać.
Jagah lubi tę wiadomość
-
Krucha wrote:Mikan a Ty się jednak nie złamiesz i nie pójdziesz wcześniej na usg? przed połówkowym?
Jeszcze główkuję, bo żeby wybrać się na dobre i czytelne usg, musze podjechać do większego miasta, a ze jestem teraz u rodziców, nie mam swojego auta i dodatkowo musze czekać, aż rodzice wrócą z pracy, bo mam pod opieką synka, a z nim przecież nie pojadę sama na usg.
Pewnie, że mnie kusi, ale chyba cierpliwie poczekamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 17:18
-
hrynia wrote:No i raczej dziewczynka juz chyba się nic nie zmieni
Kochana, to wspaniała wiadomość Ogromnie gratuluję
Troszku zazdraszczam
...no i ciesze się, żem w mojej wróżbie nieomylnaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2016, 11:45
hrynia lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! moge dolaczyc? Jestem w 15tc i wczoraj bylam na usg, lekarz powiedzial, ze na 90% jest dziewczynka (smial sie ze buzke swoja tak chowa a nogi od razu "rozlozyla" ), ale na 100% moze powiedziec za 2tygodnie. Myslicie ze to juz jest pewne czy jeszcze moze cos wyrosnac? Pozdrawiam przyszle mamusie ;*[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Młoda19 wrote:Hej dziewczyny! moge dolaczyc? Jestem w 15tc i wczoraj bylam na usg, lekarz powiedzial, ze na 90% jest dziewczynka (smial sie ze buzke swoja tak chowa a nogi od razu "rozlozyla" ), ale na 100% moze powiedziec za 2tygodnie. Myslicie ze to juz jest pewne czy jeszcze moze cos wyrosnac? Pozdrawiam przyszle mamusie ;*
Hej Mloda19 Jeśli lekarz ma doświadczenie, to czemu nie? Taki z niego prorok, jak z nas tutaj
Masz jakieś zdjecie z usg, aby wstawić tu? Zerkniemy i zweryfikujemy przepowiednie lekarskie -
Krucha raczej nie Przynajmniej ja nie widze glowka brzusio i chyba nozki nie wydaje mi sie, ze to fujarka ale na poprzednich widac ja znakomicie ))))))))
Gratulacje synusia -
Ciężko stwierdzić choć jak spojrzałam to pierwsza myśl dziewczynka takie przeczucie