pomyłka w ocenie płci :) 12 tydzień a połowkowe :)
- 

WIADOMOŚĆ
- 

W takim razie, Krucha, idziemy łeb w łeb 
 Zaraz wrzucę dla porównania zdj usg synka, mniej więcej z tego samego tygodnia. Ja na serio niczego na tych zdjęciach nie dostrzegam Czy istnieje gdzieś wątek, gdzie rozkminiają zdj usg pod kątem płci? Czy istnieje gdzieś wątek, gdzie rozkminiają zdj usg pod kątem płci?   
- 

Nieeeeeee, nawet nie pytałam. Zdziwiłam się w 16 tygodniu na tym usg, że lekarz juz coś widzi, bo poszłam sprawdzić przyczynę plamien i zwyczajnie nie spodziewałam się, że wyjdę z taką wiedzą 
 Co nam pisane, będzie nam dane Cieszę się,  że w zdrowiu dotrwalismy do 2. trymestru i teraz czekam na kolejne niespodzianki Cieszę się,  że w zdrowiu dotrwalismy do 2. trymestru i teraz czekam na kolejne niespodzianki     m@rtynka lubi tę wiadomość m@rtynka lubi tę wiadomość 
- 

Ogólnie jest różnica w budowie czaszki chłopięcej i dziewczęcej już na etapie życia w brzuszku więcej informacji można znaleźć na anglo-języcznych stronach.Tam dziewczyny jak nie widzą wyrostka płciowego to opierają się właśnie na budowie czaszki. Dla mnie to też abstrakcja, ale w niektórych przypadkach się sprawdza. więcej informacji można znaleźć na anglo-języcznych stronach.Tam dziewczyny jak nie widzą wyrostka płciowego to opierają się właśnie na budowie czaszki. Dla mnie to też abstrakcja, ale w niektórych przypadkach się sprawdza.

Dajcie znać dziewczyny jak już będzie po USG, bo sama jestem ciekawa   
- 

Tutaj mam link w pierwszym dziewczyna "stwierdza" na podstawie tej teorii.
 http://community.babycenter.com/post/a44677843/just_call_me_queen_of_the_skull_theory

a tu jest mniej więcej wytłumaczone jakie sa różnice 

https://www.babble.com/pregnancy/skull-theory-a-gender-predictor/

Oczywiście trzeba to brac trochę z przymrużeniem oka. Czasami jest inaczej 

Jakby linki nie działały to w Google trzeba wpisać skull theory gender. Tam zawsze jakieś artykuły czy przykłady wyskocza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 16:41  MikanKulta lubi tę wiadomość MikanKulta lubi tę wiadomość 

a szkoda...
 a szkoda... [/URL]
[/URL] [/URL]
[/URL]