smutno
-
WIADOMOŚĆ
-
aneczka1983 wrote:Animka Kochanie domyślam się co czujesz. Słyszałam o kilku przypadkach takich diagnoz. Dzieci nadrobiły zaległości i urodziły się zdrowe. Czasem nawet samo badanie nie zawsze jest dobrze przeprowadzone. Bierzesz jakieś witaminy?
Na przekor wszystkiemu staram się wierzyć ze wszystko będzie dobrze:)aneczka1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaneczka1983 wrote:Dziewczyny!
Jesteście kochane! Z takim wyrzutem sumienia pisałam. W końcu powinnam się cieszyć a nie narzekać. Dziękuję Wam za ciepło. Ja nawet jak chcę coś kupić to rodzina karze mi się jeszcze wstrzymywać... no i tak czekam z zakupami. Tak bardzo chciałabym wiedzieć, że wszystko się ułoży.
Green! Jesteś wielka!
Tez miałam mnóstwo problemów w ciazy...baprawde koszmarne...po połówkowym kupiłam pierwsze ciuszki i od tego czasu jestem w końcu szczesliwa i czekam aż moja córcię w nie ubiorę i przytuleRose123, aneczka1983 lubią tę wiadomość
-
aneczko, ja też miewam czasem takie napady smutku bez powodu. np jak popatrzę na brzuch. albo jak ktoś opowiada o porodach. Z ciążą wszystko dobrze, ale poprzednie dziecko straciłam, może to dlatego?
a może to po prostu jakiś lęk przed zmianą, jak sobie poradzę itp, albo lęk przed porodem? albo hormony? albo wszystkiego po trochu. u Ciebie na pewno dokłada się trudna sytuacja.
marzec 2015 - okropna angina w początku ciąży - oby było dobrze
grudzień 2014 - laparoskopia kamicy żółciowej
czerwiec 2014 - laparoskopia torbieli jajnika
grudzień 2013 - (*) Kazik 12 tc
-