Tydzień, a płeć :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ella wrote:Dzieki dziewczyny, dla mojej Mamy wnuczek, do tej pory same dziewczynki.
Vivien, jak czesto masz usg, ze dopiero w 20 tyg?
Ja w sumie nie liczylam ze nam cos powie tym razem, a tu niespodzianka.
Mieszkam w niemczech a tutaj robia normalnie tylko 3 usg a w muedzy czasie tylko badanie czy szyjka jest ok.
Do 12 tyg mialam kontrole i usg co 2-3tyg ze wzgledu na wczesniejsze poronienie ale teraz bylo wszystko ok a wiec przyjmuje normalny tryb opieki ;(
Super ze wszystko jest ok ale szybko sie przyzwyczailam do ogladania mojego baby ;(
-
W sumiei tak wszystko zaleze od naszego malenstwa jak sie ustawi i czy pokaze co tam ma.hehe ale i tak wydaje mi sie ze sie zobaczy wczesniej ze tam chlopczyk siedzi bo jak dynda tam cos to dynda a u dziewczynki zawsze sie moze zmienic bo jajeczka moga byc schowane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2013, 04:59
-
nick nieaktualnyJa w 13 tygodniu miałam bardzo dokładne USG genetyczne i lekarz z dużym prawdopodobieństwem (daje 90% szans na trafność swojej obserwacji) powiedział,że będę miała drugiego syna...powiedział też,że u dziewczynki też coś odstaje, to nie tak,że tylko u chłopca, ale różnica polega na tym w którą stronę dostaje...u nas dodatkowo dojrzał mosznę, stąd początkowe 80% szans (jakie od początku badania dawał na trafność opinii) zwiększył do 90 %...a okaże się jeszcze ...pojutrze idę do swojej ginki, nie powiem Jej o płci, coby nie sugerować nic, ciekawe,czy coś dojrzy
-
Ja byłam 15.07 u lekarza to był 12 t 6 dc wg USG i lekarz powiedział ,że niby coś tam rośnie między nogami ale nie może jeszcze na tym etapie powiedzieć płci nie będzie strzelał. Raczej ostrożnie podchodzi do takich deklaracji. Pierwszą mieliśmy córeczkę i miałam pryszczy na twarzy mnóstwo i ogólnie brzydko wyglądałam. Teraz (prócz dużej wagi) wszyscy mówią ,że wyglądam ładnie więc może będzie chłopak . Fajnie by było dla odmiany ale większego znaczenia to dla mnie niema. Zależy mi żeby maluszek był zdrowy a reszta nie ma znaczenia.
a i do lekarza chodzę prywatnie.