X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Tydzień, a płeć :)
Odpowiedz

Tydzień, a płeć :)

Oceń ten wątek:
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 21 października 2017, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie na prenatalnych zapytal czy chce wiedziec, pokazal i powiedzial ze na 70-80% chlopiec.

dqprqps6kaqxmc83.png
  • Tanda Autorytet

Wysłany: 24 października 2017, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinofsky wrote:
    Jeeahh ktoś jest ;) super. Mam pytanie czy pytalyscie lekarza o plec w trakcie prenatalnych badan czy sam wam cos sugerowal?

Z pierwszym dzieckiem zapytaliśmy, odmówił sprawdzenia, twierdząc, że za wcześnie.
    Dowiedzieliśmy się w 16 tc na zwykłym usg.
    Teraz w drugiej ciąży na prenatalnych lekarz sam zapytał czy interesuje nas płeć z prawdopodobieństwem ok. 80%.

Matylda <3
    klz9jw4zid0t29hn.png
  • anitka710 Autorytet

Wysłany: 25 października 2017, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    20 tc prawdopodobnie dziewczynka :-) za tydzień jadę na polowkowe, więc zobaczymy czy się potwierdzi :-)

Liwia 04.03.18 godz. 15:30, 3530g, 56cm :-*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2017, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi na prenatalnych w 12 tygodniu 2 dniu powiedział że na 95 procent dziewczynka. Zobaczymy czy potwierdzi się na połówkowych

‹‹ 27 28 29 30 31
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ