Tydzień, a płeć :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej a ja w 12tc na genetycznym dowiedziałam sie,ze raczej chłopiec ...synka juz mam wiec marzy mi sie dziewczynka .dzis jestem w 14tc i czekam ma kolejne usg licząc ze jednak dziewczynka ..nasłuchałam sie tylu historii jak z chłopca robi sie dziewczynka wiec nadzieje mam bo jednak 12tc na określenie płci to jest dosc wczesnie ..kTora z Was miała taki przypadek?
-
nick nieaktualnyTylko w 11tc i u chłopca i dziewczynki cos wisi;) i dopiero pózniej z tego kształtuje sie sisiak albo łechtaczka i reszta z tym związanych narządów Moj kolega był z żona w12tc na genetycznym u bardzo dobrego lekarza i zapewniał ze chłopiec na 90%..w 20tc dziewczynka ..i to było dokładnie rok temu
kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam synka i jest największym moim skarbem jest tak słodki mylą go z dziewczynka;) ale jeśli chodzi o drugiego dzidziusia to marzy mi sie córka..no ale jak bedzie synek to muszę patrzeć na plusy..bracia bedą sie lepiej dogadywać ,mam juz sporo rzeczy po pierwszym synku no i będę ukochana mami synków ale nadal mAm nadzieje na córę ....Na która masz usg?ja terAz nie wiem kiedy pojde ..połówkowe mam 7wrzesnia ale nie wytrzymam tyle
maadziius lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi w 16 tygodniu powiedziano : Nie jestem pewna ale wydaje mi się ze to dziewczynka po czym jak kończyła badanie powiedziała że już sama nie wie bo coś jej między nogami pulsuje dziecko miało pepowine między nogami i ciężko jej było określić plec idziemy za 3 tygodnie znowu
-
Mi powiedziano w 12 tygodniu ze chłopak i sie nie pomylili byłam w prywatnym gabinecie, badanie usg wykonywała MamaGinekolog niektórym znana aktualnie kończę 22 tydzien i chłopak nadał jest chłopakiem ;P
ladybag lubi tę wiadomość
Wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️ -
mi pani na prenatalnym powiedziala ze 50/50 ... wiec czekalam do 16 tygodnia na kolejna wizyte i na 91% dziewczynka dzis ide na wizytkę i zobaczymy czy sie potwierdzi
-
Ja w 13 tc na prenatalnych dostałam info że na 70% dziewczynka. Za 2 tygodnie mam wizytę i wtedy mam nadzieję będzie widać już dokładniej i pewniej, choć usg będzie robił inny lekarz. To będzie 19 tydzień. Mam nadzieję, że od tamtego czasu nic dzidzi nie wyrosło nowego
-
Ja dzisiaj mialam prenatalne i w pewnym momencie lekarz mowi ooo cos tutaj wystaje, wiec na 70% chlopiec. Z synem u tego samego lekarza mialam identyczna sytuacje, tez w 13 tyg bylo juz cos widac. Na kolejnym usg okaze sie czy w tym przypadku tez siw sprawdzi.
-
malinofsky wrote:Jeeahh ktoś jest super. Mam pytanie czy pytalyscie lekarza o plec w trakcie prenatalnych badan czy sam wam cos sugerowal?