Tydzień, a płeć :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczynki ja mam takie pytanie.. jak byłam na usg ostatnio prywatnie u inego ginekologa niz ten co mi prwadzi robil mi usg normalne nie połówkowe .. wogóle na takim przedpotowym usg ze oprócz okrągłej głowy i brzucha to nie widziałam kompletnie nic .. ni z tąd ni z owąt powiedział mi ze bedzie dziewczynka po czym zaraz zmienil temat nawet mi nie pokazał na usg gdzie to widac i czy w ogóle widać.. jakoś nie ufam mu za bardzo i myśle ze moze sie mylić.. a we wtorek mam połówkowe usg i ciekawe co mi wtedy powie moja ginka..czy wam na kazdym usg potwierdzają płeć raz powiedzianą czy zmieniają zdanie ??
-
Mi doktor powiedział w ty 15 tyg, a na połówkowym tylko zapytałam czy nic się nie zmieniło i czy nadal chłopak i on powiedział, że nic nie odpadło ale za każdym razem pokazywał jajeczka i siusiaka więc trochę dziwne, ze nie pokazał Ci gdzie co i jak, ale są różni lekarze jeden każdy narząd Ci pokaże i opisze, a drugi tylko spr wymagane parametry.
-
Miałam genetyczne tydzień temu, sama podpytałam lekarza, ale powiedział, że to za wcześnie. Zrobił mi też 3D i dla mnie tam siusiak dynda, ale potem dowiedziałam się, że to równie dobrze mogą być opuchnięte wargi sromowe, chociaż ciężko mi w to uwierzyć .
Za 2 tygodnie mam kolejną wizytę, wtedy lekarz się zapowiedział, że spróbuje określić płeć. -
A u mnie za każdym razem dzidzia się obraca tak że nic nie widać a ostatnio nawet nogi skrzyżowała eh, mam nadzieję że na połówkowym już się trochę ośmieli i ujawni swą płeć. Póki co ja obstawiam dziewczynkę a mąż chłopca
Miriam lubi tę wiadomość
-
Na następnej wizycie za jakieś 2-3 tygodnie już się dowiesz, o ile bobas będzie współpracował . Na tym etapie faktycznie nie ma co się nastawiać, chociaż u mnie akurat "dyndające coś" się sprawdziło . Z kolei u szeregu innych dziewczyn z forum okazało się być jednak "dziurawcem" .
monalisa lubi tę wiadomość