Tydzień, a płeć :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
I to jest właśnie punkt wyjściowy do tego, żeby jednak na prenatalnych nie wypatrywać płci, ani nie molestować lekarza, żeby próbował ją określać . Hehe, lekarze powinni mieć to zdjęcie powieszone w gabinetach. Jakbym to zobaczyła przy moim prenatalnym, to bym trochę wyhamowała z nadziejami na płeć, chociaż w moim przypadku akurat to, co odstawało okazało się siusiakiem .
monalisa lubi tę wiadomość
-
lolka83 wrote:eee to ja juz nie wiem, wczoraj lekarz powiedział, ze podejrzewa dziewczynkę, ale teraz jak zobaczyłam zdjęcie co wrzucilyscie to mam wątpliwości
lolka moja kuzynka do dnia porodu miała mieć córeczkę, a na ostatnim usg okazało się, że będzie miała drugiego synkamonalisa lubi tę wiadomość
-
Anielka27 wrote:słyszałam o takiej teorii, że jak "antenka" skierowana jest ku górze to chłopak a jak do dołu to dziewczynka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 14:20
-
W 12t6d na moim pierwszym USG genetycznym, moja pani doktor powiedziała, że jak na razie to 70% dziewczynka.
Staram się nie przyzwyczajać zbytnio do tego, że na pewno będzie to córeczka. Na pewno u takiego malucha ciężko coś stwierdzić i pewnie często zdarzają się pomyłki. -
zielona_kropeczka wrote:lolka moja kuzynka do dnia porodu miała mieć córeczkę, a na ostatnim usg okazało się, że będzie miała drugiego synka
kurczę to musi być mega zaskoczenie mam nadzieję że u mnie nie będzie niespodzianki.monalisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny