Wasze brzuszki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja nie mierze aktualnie robię tylko zdjęcia co miesiąc a brzuch coraz większy jestem w 25t5d. Dzidzia szaleje właśnie leżę sobie na plecach i oglądam ruszajacy się brzuch.Córeczka jest bardzo aktywna w brzuszku ale dobrze przynajmniej wiem że wszystko Oki jak daje o sobie znaćAnna25
-
nick nieaktualnyAnna 23 wrote:Ja nie mierze aktualnie robię tylko zdjęcia co miesiąc a brzuch coraz większy jestem w 25t5d. Dzidzia szaleje właśnie leżę sobie na plecach i oglądam ruszajacy się brzuch.Córeczka jest bardzo aktywna w brzuszku ale dobrze przynajmniej wiem że wszystko Oki jak daje o sobie znać
-
nick nieaktualny
-
Anna 23 wrote:Ja nie mierze aktualnie robię tylko zdjęcia co miesiąc a brzuch coraz większy jestem w 25t5d. Dzidzia szaleje właśnie leżę sobie na plecach i oglądam ruszajacy się brzuch.Córeczka jest bardzo aktywna w brzuszku ale dobrze przynajmniej wiem że wszystko Oki jak daje o sobie znać
-
nick nieaktualnynatalka0887 wrote:Ale fajnie tez bym chciala widzidziec jak sie brzuch rusza, narazie widze tylko delikatne drganie. Jak lozysko jest z przodu to istnieje mozliwosc ze w ogole nie bedzie widac?
Cierpliwości
Najlepiej jeszcze jak sobie nagram na Tel.i pokażę mojemu,to aż nie wierzy,ze mała ma juz taka siłę Czasem mam wrażenie,ze nóżka wyjdzie mi przez skórę -
Moj Mąz tez nie wierzyl ze juz mozna zobaczyc ruszajacy sie brzuch;) Caly czas tylko dotykal jak chcial poczuc ruchy choc i tak zawsze jak dotykal to mala nagle sie uspokajała twierdzi ze przy nim jest taka spokojna Ale ostatnio wieczorem jak sie polozylam na plecach po kolacji i odkryłam brzuch to nagle zaczela tak fikac ze caly brzuch sie ruszal , super uczucie a mina meza bezcenna byl tak podekscytowany ze jeszcze go chyba takiego nie widzialam;D Natalka0887 spokojnie poczujesz i takie ruchy ,jeszcze chwile a bedziesz mowic do dzidziusia zeby sie uspokoił tak bedzie rozrabiałAnna25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny