Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › II trymestr › Wasze brzuszki :)
Odpowiedz

Wasze brzuszki :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    ‹ 1 2
Oceń ten wątek:
  • Elvi Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm, ja wy to robicie kochane, że macie jakie małe brzuszki :) Ja 27 tydzień ciąży 110 cm w najszerszym miejscu. Raczej jestem z tych małych, średnio drobnych, wychodziłam z rozmiaru 38 przed ciążą. Może ze względu na ułożenie brzuszka czy co.... Nie wydaje mi się, abym była grubaską ciążową :) Brzuszek taki raczej do przodu, nie jest "rozlany" na boki.

• ewelia Koleżanka

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    82cm w najszerszym miejscu, 19t+0. Brzuszek mi wyskoczył dopiero jakieś 1,5 tyg temu , wcześniej nic

ex2b2n0az5d0t4z9.png
  • sznurowka Ekspertka

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba zależy i tak wszystko od tego od ilu cm się zaczyna i też na ile jest się szerokim ogólnie.

ewelia lubi tę wiadomość

klz915nmy2gfnr76.png

30.09.2016 3240g 52cm 39tc
‹ 1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ