Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Wasze brzuszki :)
Odpowiedz

Wasze brzuszki :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Elvi Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm, ja wy to robicie kochane, że macie jakie małe brzuszki :) Ja 27 tydzień ciąży 110 cm w najszerszym miejscu. Raczej jestem z tych małych, średnio drobnych, wychodziłam z rozmiaru 38 przed ciążą. Może ze względu na ułożenie brzuszka czy co.... Nie wydaje mi się, abym była grubaską ciążową :) Brzuszek taki raczej do przodu, nie jest "rozlany" na boki.

• ewelia Koleżanka

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    82cm w najszerszym miejscu, 19t+0. Brzuszek mi wyskoczył dopiero jakieś 1,5 tyg temu , wcześniej nic

ex2b2n0az5d0t4z9.png
  • sznurowka Ekspertka

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba zależy i tak wszystko od tego od ilu cm się zaczyna i też na ile jest się szerokim ogólnie.

ewelia lubi tę wiadomość

klz915nmy2gfnr76.png

30.09.2016 3240g 52cm 39tc
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ