X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Wasze brzuszki :)
Odpowiedz

Wasze brzuszki :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Elvi Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm, ja wy to robicie kochane, że macie jakie małe brzuszki :) Ja 27 tydzień ciąży 110 cm w najszerszym miejscu. Raczej jestem z tych małych, średnio drobnych, wychodziłam z rozmiaru 38 przed ciążą. Może ze względu na ułożenie brzuszka czy co.... Nie wydaje mi się, abym była grubaską ciążową :) Brzuszek taki raczej do przodu, nie jest "rozlany" na boki.

• ewelia Koleżanka

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    82cm w najszerszym miejscu, 19t+0. Brzuszek mi wyskoczył dopiero jakieś 1,5 tyg temu , wcześniej nic

ex2b2n0az5d0t4z9.png
  • sznurowka Ekspertka

Wysłany: 12 kwietnia 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba zależy i tak wszystko od tego od ilu cm się zaczyna i też na ile jest się szerokim ogólnie.

ewelia lubi tę wiadomość

klz915nmy2gfnr76.png

30.09.2016 3240g 52cm 39tc
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ