Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Witaminy DHA
Odpowiedz

Witaminy DHA

Oceń ten wątek:
  • blond Debiutantka

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze jest też stosować preparaty z wyciągiem z czarnego bzu, przyszła mamusia staje się wtedy mniej podatna na różnego rodzaju infekcje :)

• Pani-ka Koleżanka

Wysłany: 22 lutego 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę Vitaminer prenatal z dha, szukam teraz jakiś tabletek z samym dha ale ceny są przerażające:/

1f11cdbe84.png

relg8rib7k4p51z3.png
  • Molly Przyjaciółka

Wysłany: 3 marca 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawda jest taka, że w 80% lekarz poleca nam suplementy tej firmy, od której otrzymuje różnego rodzaj korzyści.. U mojego gin - w każdym kącie plakaty/ulotki/karty ciąży/kalendarze, teczki Pregna Plus/Pregna 250 DHA i takie też suplementy mi polecił..
    Co w ogole nie znaczy, wg mnie, że jest przekonany o ich super działaniu - lepszym niż wszystkich innych dostępnych na rynku farmaceutycznym..

antoszka lubi tę wiadomość

atdcpx9i1fej5hn5.png
  • kasza Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze przed ciążą zaczęłam łykać Elevit. Jak udało nam się zajść i byłam na wizycie u ginekolożki, to polecała mi właśnie te Pregna DHA, ale powiedziałam jej, że biorę ten Elevit, pokazałam opakowanie gdzie był wypisany skład. Powiedziała, że są w porządku, ale żebym łykała dodatkowo kwasy omega-3, skoro nie jem zbyt wielu ryb. Więc dodatkowo łykam omega-3 firmy Olimp :) są spore i odbija się rybą, ale słyszałam że są okej :)

Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
    Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda.. <3
    klz9vcqgoe25tgnv.png

klz9vcqggnhy4ejj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zażywam Vitaminer Prenatal plus DHA. ;) ale biorę też pod uwagę zdrową dietę. Mam wrażenie że ostatnio tego DHA mi brakowało, bo miałam straszliwą ochotę na rybę ;)

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę OmegaMed optima plus...w zestawie jest 90 tabletek - 60 mieszanka witamin z DHA i 30 samego DHA który bierze się raz dziennie dodatkowo. Ceny różne - w mojej aptece 94zł! na allegro 54...więc jasna sprawa zamawiam przez internet.

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • muszynka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy ktoś o tym mowil wcześniej ale pamiętajcie ze kwasy dha znajdziecie również w oleju lnianym. Ja dodatkowo do witamin z dha biore 2 lyzki oleju. Koszt okolo 25 zł za 500 ml.

I procedura :(
    II procedura - beta pozytywna !!!

8599s65g50azui9s.png
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ