Witaminy DHA
-
WIADOMOŚĆ
-
dobrze jest też stosować preparaty z wyciągiem z czarnego bzu, przyszła mamusia staje się wtedy mniej podatna na różnego rodzaju infekcje
-
Prawda jest taka, że w 80% lekarz poleca nam suplementy tej firmy, od której otrzymuje różnego rodzaj korzyści.. U mojego gin - w każdym kącie plakaty/ulotki/karty ciąży/kalendarze, teczki Pregna Plus/Pregna 250 DHA i takie też suplementy mi polecił..
Co w ogole nie znaczy, wg mnie, że jest przekonany o ich super działaniu - lepszym niż wszystkich innych dostępnych na rynku farmaceutycznym..antoszka lubi tę wiadomość
-
Ja jeszcze przed ciążą zaczęłam łykać Elevit. Jak udało nam się zajść i byłam na wizycie u ginekolożki, to polecała mi właśnie te Pregna DHA, ale powiedziałam jej, że biorę ten Elevit, pokazałam opakowanie gdzie był wypisany skład. Powiedziała, że są w porządku, ale żebym łykała dodatkowo kwasy omega-3, skoro nie jem zbyt wielu ryb. Więc dodatkowo łykam omega-3 firmy Olimp są spore i odbija się rybą, ale słyszałam że są okejKto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
nick nieaktualny
-