Głową w dół-kiedy Wasze maluchy fiknęły
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie na usg w 34+4 nadal mala ulozona w poprzek, kolejne usg w 38tyg i wtedy sie wszystkwn wyjasni, poki co nie martwie sie takim ulozeniem bo maluchy potrafia i przed samym porodem sie obrocic, nawet jesli sie nie ulozy jak trzeba to najwyzej cesarka bedzie i tyle"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Tak, Gosha. Ja wlasnie bylam na wizycie i dwie lekarki powiedzialo zupelnie to samo. Mowia ,ze nawet obrot zewnetrzny tu juz nic nie da, choc i ja nawet bym nie chciala probowac takiego obracania. Tez nie chce cc, ale w takim przypadku , albo cud ze maluszkom sie odwidzi taka pozycja ,albo ciecie. Ty masz jeszcze sporo czasu! zycze Ci zeby dzidzia fiknal koziolka i nie zamartwial mamusi.Powodzenia.
Gosha lubi tę wiadomość
Herber -
nick nieaktualny
-
A u nas do 30 tygodnia był główką do dołu a w 33 zaczął tak fikać po całym brzuchu jak sekundnik, że na badaniu w 34 tygodniu ustawił się miednicowo. Wczoraj przy kontroli nadal nie zmienił pozycji. Ostatnia szansa 26 stycznia. Jak do tego czasu uparciuch się nie obróci będzie cięcie...
-
U nas do 30tc synuś nadal był ułożony poprzecznie-miednicowo, ostatnie usg po skończonym 36 tygodniu żeby właśnie sprawdzić czy syn się przekręcił. Mam nadzieję że się obróci bo jeśli nie to niestety CCCzekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.