Głową w dół-kiedy Wasze maluchy fiknęły
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Na ostatnim badaniu w 25t3d Mały był poprzecznie, dzisiaj w 29t2d jest już główkowo i waży 1475g wg USG ale pytałam dzisiaj swojego lekarza i mówił, że dziecko może się do ostatniej chwili obrócić, tylko w zależności od tygodnia z różnym prawdopodobieństwem...
-
Dziewczyny trzymajcie kciuki bo moja 3 tygodnie temu była poprzecznie i po kopnięciach poznaję że chyba nic się nie zmieniło. Czasu coraz mniej ;/ podobno bobasy mają czas tak do 34 tygodnia. W poniedziałek idę na usg i chcę żeby mi lekarz powiedział jak dokładnie mała się ułożyła to zacznę wykonywać ćwiczenia.
Bocianivf lubi tę wiadomość
-
Mój mały w 20 tygodniu był łożony główkowo, w 30 miednicowo. Jestem w 32 tygodniu, czuję jego ruchy z każdej strony brzucha, ale nie wiem jak siedzi. Wizytę mam 18 marca, ale nie wiem czy mi zrobi usg, czy tylko zbada. Boję się cc, więc chcę poród naturalny, jestem dobrej myśli, to może się przekręci.
Bocianivf lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nick nieaktualny
-
byłam na badaniu połówkowym 21t4d i lekarz nie był zachwycony tym, że mały jest ułożony podłużnie miednicowo kazał mi brać 6 tabletek magnezu dziennie by mięśnie macicy były rozluźnione i maluch mógł się obrócić swobodnie... nastraszył mnie trochę cesarką i dopiero jak tu poczytałam, że dziecko ma jeszcze czas to się trochę uspokoiłamkajuttka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny