III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam medelę mini electric, wszystkie moje przyjaciolki i bratowa z takich korzystały i nikomu nie zalewało silniczka, jak tu ktos pisał, są świetne, większość z nich najpierw miała ręczne aventy i niezadowlone zamieniły na medelę. Też biorę, jeśli sie nie przyda, sie sprzeda nieużywane i juz
NataliaK, Effcia28, Iwo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MonikaS wrote:ja kupiłam taki ręczny canpola i byłam mega niezadowolona. Mój też był easystart o taki:
http://www.free-trade.cracow.pl/269-909-large/laktator-reczny-canpol-easy-start.jpg
jak dla mnie badziewie.Ciężko pompował, skrzypiał, potrafił się rozsypać podczas używania - musiałam przerywać ściąganie i składać rączkę bo odpadała...
Aventa o niebo lepszy. W zasadzie nie powinno się ich ze sobą porównywać.
Nie wiem jak inne canpola ale ten konkretny odradzam.
Ale Ewelina pisała o elektrycznym i mnie właśnie o taki chodzi, a ten elektryczny jest od niedawna na rynku, ja w ogóle ręcznego nie rozważamMonikaS lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Effcia półtora paczki to 60 pieluszek, strasznie dużo, ile dni leżałaś w szpitalu? Byłam przekonana że jedna starczy i jeszcze zostanie coś
P.S. A czy któraś z Was może polecić jakiś laktator elektryczny z tzw. średniej półki? nie te najdroższeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 23:06
Paula_29, monalisa lubią tę wiadomość
-
Paula, niestety o canpolu nie słyszałam żadnych opinii, nie widziałam go również na żywo.
Mini elektric Medeli ma bardzo dobre opinie, tak samo Tommee Tippee. Z Aventa moje klientki też są zadowolone i z ręcznego, i z elektrycznego.
Ale tak jak napisałam, ile użytkowników tyle opinii. Zobaczymy po porodzie, czy dokonałyśmy słusznego wyboru.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 23:16
Paula_29, MonikaS lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mirka14 wrote:Nie przegoniłam córka mnie w konia robi wczoraj wieczorem miałam juz dość bolesne skurcze myślałam ze w nocy się rozkręci a tu jedna wielka dupa, dzisiaj brzuch cały czas twardy i jak na razie nic poza tym
Ona normalnie czeka tylko na co ? Na jaki dzien??? -
Laktator mam ręczny aventa. Nie wiem jeszcze jak się będzie sprawował. Nad elektrycznym też się zastanawiałam, ale mąż tak spanikował, że mi cycka wciągnie i nie puści, a wtedy na pewno będę sama w domu, spanikuję, zapomnę jak wyłączyć. Ot, takie tam śmieszne czarne wizje. Jak się nie sprawdzi to pomyślimy nad elektrykiem.
evas, Paula_29, magdalena, monalisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tam polecam aventa i ręczny i elektryczny - sorki, że się powtarzam. Po prostu miałam okazję wypróbować kilka w tym medelę ale starszy model, canpol ręczny nie powiem, też była niezła medeli ale avent wypadł mi lepiej - tylko podkreślam, że to był starszy model medeli. avent jakoś tak ładnie zasysa - skutecznie hehe
chętnie bym jeszcze tego tommee t wypróbowała, ale już nie będzie okazji bo mam już zakupiony aventa elektryczny pewnie równie dobryMagdaO, NataliaK, evas, monalisa lubią tę wiadomość
-
Ja z Zuzą też miałam laktator ręczny Avent, byłam bardzo zadowolona z niego a naprawdę bardzo dużo go używałam, bo ze względu na to, że Zuza miała niedrożność układu pokarmowego nie mogłam karmić jej piersią, więc byłam zdana tylko na laktator. Teraz mam elektryczny Avent, zobaczymy jak się sprawdzi, w razie czego można go przerobić na ręczny
monalisa lubi tę wiadomość