III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_29 wrote:Tylko że medeli jest też najdroższy, zastanawiam się czy ktoś może polecić coś tańszego ( mini electric nie biorę pod uwagę bo podobno bardzo często zalewa się silniczek mlekiem)
Ja kupiłam Avent ręczny, zobaczymy jak się sprawdzi. -
Tusia84 wrote:Gdzie kupowałyście te podkłady higieniczne na łóżko?? w aptece są dostępne? bo już nie chcę zamawiać takich pojedynczych rzeczy przez internet.
Tusia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
topa42 wrote:No to jak to jest już z tymi odciągaczami ? Mam już mętlik
Ja na razie mam ręczny Avent, jak się okaże, że będę miała sporo pokarmu i będę chciała wrócić do pracy, to pomyśle nad elektrycznym. Pierwszej dwójki nie udało mi się wykarmić piersią. Poddałam się po około 2 miesiącach walki. Zobaczymy jak tym razem pójdzie. -
Ja mam ręczny Avent. Jak będzie trzeba to kupię elektryczny, ale mam nadzieję, że będę go używać tylko raz na jakiś czas, jak będe chciała mleczko zostawić dla dziecka i pójść gdzieś
Mona :), Karola:) lubią tę wiadomość
-
topa42 wrote:No to jak to jest już z tymi odciągaczami ? Mam już mętlik
Paula_29 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
topa42 wrote:Dzięki za rady. A takie jeszcze pytanie - czy faktycznie przydaje się odciągacz pokarmu? Miałyście go w szpitalu ?
Może gdybym miała wtedy porządny laktator to uniknęłabym krwiaka na brodawce, ktorego mi synuś zrobił, bo był głodny, a mleko nie chciało lecieć.
Tym razem pakuję, najwyżej się nie przyda.MonikaS, monalisa lubią tę wiadomość
-
Ewelina wrote:Topa ja mam Canpol Easy Start, kupiłam na allegro za 150 zł i daje radę, bałam się o ' moc' ssania a jestnaprawdę ok. Do tego były jeszcze pojemniczki na pokarm gratis. Jak pierś jest pełna to w 15 min. spokojnie odciągam cały pojemnik (120 ml). Dla mnie to naprawdę udany zakup.
Ewelina właśnie miałam pytać o ten Canpol bo tak się nad nim zastanawiam i jestem prawie zdecydowana. Możesz napisać coś więcej : czy w miarę cicho chodzi, czy nie zalewa się mlekiem, nie boli w trakcie odciągania?
Evas a Ty słyszałaś coś od swoich klientek o Canpolu? -
Paula_29 wrote:Ewelina właśnie miałam pytać o ten Canpol bo tak się nad nim zastanawiam i jestem prawie zdecydowana. Możesz napisać coś więcej : czy w miarę cicho chodzi, czy nie zalewa się mlekiem, nie boli w trakcie odciągania?
Evas a Ty słyszałaś coś od swoich klientek o Canpolu?
ja kupiłam taki ręczny canpola i byłam mega niezadowolona. Mój też był easystart o taki:
http://www.free-trade.cracow.pl/269-909-large/laktator-reczny-canpol-easy-start.jpg
jak dla mnie badziewie.Ciężko pompował, skrzypiał, potrafił się rozsypać podczas używania - musiałam przerywać ściąganie i składać rączkę bo odpadała...
Aventa o niebo lepszy. W zasadzie nie powinno się ich ze sobą porównywać.
Nie wiem jak inne canpola ale ten konkretny odradzam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 22:13