III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
vivien wrote:Dziewczyny ja juz od 2:31 jestem najszczesliwsza mamusia pod sloncem
Porod byl bardzo bolesny bo bez zadnych środków przeciwbolowych.. bo wszystko za szybko szlo... na poczatku..
Vivien urodzila sie 3930gr i 55cm
Obwód glowki 36cm.
Jestem mega szczesliwa i zakochana po uszy w naszej ksiezniczce
Wkoncu Mama sie doczekala Malenstwa
vivien lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ana moja droga zapomniałam zapytać
(ja formalnie usg 17.10) ale prawdopodobnie pójdziemy prywatnie wcześniej)
Czy jesz teraz dużo słodyczy??? (ten sam etap mamy co do dnia)
Bo ja od 3 tygodni słodycze dziennie non stop... (waga mi się nie powiększyła)
Myślę że mój też nie będzie kluseczka jak pójdę na usg -
vivien wrote:Dziewczyny ja juz od 2:31 jestem najszczesliwsza mamusia pod sloncem
Porod byl bardzo bolesny bo bez zadnych środków przeciwbolowych.. bo wszystko za szybko szlo... na poczatku..
Vivien urodzila sie 3930gr i 55cm
Obwód glowki 36cm.
Jestem mega szczesliwa i zakochana po uszy w naszej ksiezniczcevivien lubi tę wiadomość
-
Suzy Lee wrote:Dobra to jestem 5ta na liście zaraz za Shaggą i Jatoją- ale skąd będziemy wiedzieć, czy się rozpakowały? Chyba nie udzielają się na forum, albo gdzieś gdzie ja nie wiem...
-
Lalita2710 wrote:Ana moja droga zapomniałam zapytać
(ja formalnie usg 17.10) ale prawdopodobnie pójdziemy prywatnie wcześniej)
Czy jesz teraz dużo słodyczy??? (ten sam etap mamy co do dnia)
Bo ja od 3 tygodni słodycze dziennie non stop... (waga mi się nie powiększyła)
Myślę że mój też nie będzie kluseczka jak pójdę na usg
Jadłam bardzo dużo wcześniej (przed ciążą nie przepadałam, w ogole nie jadłam słodkości) ale od paru tygodni nie jem aż tyle co w II trymestrze. Stąd moja waga trochę przystopowała, tak 1-2kg tyję co 3tyg. teraz:Na usg sama się przekonasz już niebawem:))) Jesli wybierzesz się 17-tego na usg - ja idę 15stego więc będziemy mogły sobie porównac z ciekawości:P Właśnie policzyłam wszystko przed chwilą i wychodzi na to, że planowy termin porodu u mnie na 7.12. ale coś czuję, ze bedzie wcześniej, zwlaszcza, że juz mi tak dokuczają te "skurcze"..
-
Kleopatra wrote:Shagga się udziela na plemniczce, jeszcze w dwupaku
... więc tylko JATOJA jest pod znakiem zapytania...jak nikt nie będzie wiedział co z nią to zrobie jak napisałam ale czekam jeszcze bo może ktoś wie gdzie się udziela i czy w ogóle jest ...dzięki Kleopatra za cenna wiadomość...
Suzy Lee lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKleopatra wrote:Shagga się udziela na plemniczce, jeszcze w dwupaku
Na plemiczce? a to przecież jedna z nas jest
Co do słodyczy... ja troche dalej w ciąży, ale tez od tygodnia spokojnie mam ogieńw oczach na widok czekolady... potrafie zjesc całą sama, wydrapywac nutellę ze słoika i wpierdzielać zastępczo pączki, bułki słodkie, jak nic nie mam to sypię tonę kakao do jogurtu naturalnegoyennefer, иιєиσямαℓиα, justa24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolska_dziewczyna wrote:to juz wiemy że jedna jest na pewno...udziela się
... więc tylko JATOJA jest pod znakiem zapytania...jak nikt nie będzie wiedział co z nią to zrobie jak napisałam ale czekam jeszcze bo może ktoś wie gdzie się udziela i czy w ogóle jest ...dzięki Kleopatra za cenna wiadomość...
Szykujesz się jak na odstrzał
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
Suzy mnie ciągle bierze ,na pączka z marmoladą (różaną) oblanego czekoladą ,albo na wafelki. Ogólnie takie wszystko w formie ciastek:P
Czekolada tak po 1 kostce zjem bez zmian.
Oczywiście słone dalej... teraz bym zjadła Macdonaldaale mogę obejść się smakiem i sobie pomarzyć
-
ja tez moge powiedziec co nie co o słodkościach...
też zaczełam miec ochotę ogólnie na czekoladę po 30 tyg... az do teraz.. jak ją widze to się aż trzęsę że moge ja zjeść hihiih
uwielbiam milke orzechową tą zieloną... goplanę mleczną.. krówki z biedronki Anabela, pychaaaaaaa.... a tak na marginesie właśnie wcinam krówki ;d;d;d;d;d;d;d
Lalita2710, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA wiecie jaką mi tesciowa podrzuciła Wedla mleczną dłuuugą z miesiac temu? Ze słonymi migdałami!!! Myślałam że sie posikam i pożygam, ale zjadłam sama całą
Była boooooska... a tak sobie na poczatku myslalam... słone migdały w czekoladzie?
polska_dziewczyna, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość