X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • moni_c Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita do zacałowania psinka to fakt, przylepiec taki, że czasami aż nas napastuje ;)
    pokażę jeszcze cóż wyczynił mój piesek pewnego dnia ;)

de362e549bf43f8em.jpg

sla.s super tatuaże! też planuję na 30 sobie strzelić ;)
    ukochanego slasha :D
    f53259570bd97cffm.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 13:09

aiwlys, Suzy Lee, Ana27, rubi67 lubią tę wiadomość

mc1d28t.png
    zabawa.gif
    20100828580113.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a800679586ca25e2med.jpg

Teraz jak sobie porównałam te zdjęcia to zdecydowanie nie miałam co narzekać na wcześniejszą wagę :D
    1 zdjęcie z początku ciąży :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 13:08

;oniqa, Lalita2710 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni, że tak powiem: Fajny miałaś fotel haha. No niestety psiaczki są kochane ale czasem gryzonie niesamowite. Moja psina nauczyła się, że siedze z nią w domu (a ona ze schroniska więc czuje sie bezpieczniej to lezy mi na nogach itd.) ale jak już wyjdę to otwiera szafke pod zlewem i wywala śmieci :D

moni_c, Lalita2710 lubią tę wiadomość

• Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni_c mi moja szonka jak była mała skonsumowała 3 pary butów :D 2 baleriny i jedne koturny :D

Ale twój przebił wszystko. Jest to ciężki temat ,byłabym wściekła ,ale nie potrafiłabym np psa oddać za takie coś ,jak niektórzy ludzie by zrobili.
    Bo życie składa się z momentów ,przykrych chwil różnych incydentów jak to kiedyś rymowało pfk.

Mój teściu usiadł na kanapie ,a aleks pies męża zjadł od dołu kanapę i wpadł do środka:D

aiwlys, Lilka, moni_c, Suzy Lee, Tinka85, blueberry, michaela lubią tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita widzę, że nie tylko ja słucham PFK :)

Ja w ogóle nie rozumiem ludzi którzy biorą psy i oddają.. Jak weszłam do schroniska poryczałam się w momencie i gdybym tylko miała warunki wszystkie psy bym zabrała.

• Lilka Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my sie obudzilismy przed chwila...taaa odsypiamy nocki ale juz z tym nie walcze :) ja mialam spanielke w Pl ukochana i jak wyjechalam do Belgii na pol roku Kropka umarla ;( a mi serce peklo.nawet teraz a minelo juz 8 lat lzy sie cisna do oczu :(

https://www.maluchy.pl/li-70315.png
    Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Sla.S uwielbiam każdy rodzaj muzyki. (może oprócz jakichś szantów)
    Na hip-hopie się człowiek wychował. Ale ja lubię klasyczny hip-hop.
    Więc nie licznych lubię.
    A tak rock,metal ,disco-polo też posłucham. Dance ,R&B, trance itd itp wszystko na prawdę :P

rubi67 lubi tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to tak jak ja. Ja słucham wszystkiego co wpada w ucho :) Co do hip hopu ja lubie PFK, Abradab, Kaliber44, 2Pac :)
    posłucham też rocku, metalu.. ale też disco polo ;) Ciekawe czego Maly będzie słuchał :)

• moni_c Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita2710 wrote:
    Moni_c mi moja szonka jak była mała skonsumowała 3 pary butów :D 2 baleriny i jedne koturny :D

Ale twój przebił wszystko. Jest to ciężki temat ,byłabym wściekła ,ale nie potrafiłabym np psa oddać za takie coś ,jak niektórzy ludzie by zrobili.
    Bo życie składa się z momentów ,przykrych chwil różnych incydentów jak to kiedyś rymowało pfk.

Mój teściu usiadł na kanapie ,a aleks pies męża zjadł od dołu kanapę i wpadł do środka:D

ale sie uśmiałam z tym wpadnięciem do środka :D u nas praktycznie to samo bo fotele wyrzucone, została sofa też już wypędzlowana od środka tylko pasy były ale kupiliśmy i włożyliśmy dośc twarde poduszki i jeszcze na szczescie nikt nie wpadł :D a nie opłaca nam się kupowac niczego nowego bo może znowu dostanie głupawki i będzie powtórka z rozrywki ;)

naszą też wzieliśmy bo nie chciano jej bo cos tam poniszczyła jak mała była i ludziska chcieli ją do schronicka oddać. Jest juz od 4 m-ca życia a w maju stuknie jej 6 lat, więc juz pora chyba dorosnąc ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 13:29

mc1d28t.png
    zabawa.gif
    20100828580113.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja własnie szukam muzyczki na dzwonet to telefonu, co polecacie na główny mam mój niezastapiony jak narazie crazy :)
    http://www.youtube.com/watch?v=bd2B6SjMh_w

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • aher Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Nie udzielam się tu często, bo zanim was nadrobię to mijają wieki hihi :) Chyba najbardziej żyjący wątek ze wszystkich trzech trymestrów ;) Widzę, że pozmieniały się suwaczki a do tego rośnie galeria brzuszków i twarzy :)

Mnie trochę nurtuje nadal moja waga. Pisałam Wam, że od 28 tygodnia waga praktycznie stała w miejscu. Lekarz ostatnio na wizycie dziwił się i pytał o mój apetyt, ale córcia przybrała na wadze więc stwierdziliśmy, że jest ok. A od ubiegłego tygodnia zauważyłam, że moja waga nieco spadła - ważę się co dzień na tej samej wadze i jak zawsze było właśnie lekko ponad 60kg (na czczo) tak teraz waha się w granicach 58-59kg (już po śniadaniu). Czy spadek wagi może być niepokojący? Wizytę mam dopiero za tydzień.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 13:31

m3sx3e3ksd1nt9wx.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam teraz http://www.youtube.com/watch?v=RF0HhrwIwp0 :P a tak przez ost rok miałam http://www.youtube.com/watch?v=2Canx-l2Xew :P

Rozgadałyśmy się jak przekupy na targu:P

Asher , nie raz tak jest też miałam tak że nawet 1kg mniej.
    Może więcej spalasz kalori. A dziecko ma co raz większe potrzeby ,a co za tym idzie twoja wartość kaloryczna wzrasta ,więc musisz jejść więcej.
    Bo inaczej korzysta z tego co dajesz. Tym bardziej w III trymestrze się powinno jasz więcej niż w 2 jeść. Pij dużo wody ,białka.
    Jeśli dziecko rośnie to wydaję mi się że jest ok.
    Ale na spokojnie porozmawiasz z lekarzem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2013, 13:34

;oniqa lubi tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

• moni_c Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa wrote:
    a ja własnie szukam muzyczki na dzwonet to telefonu, co polecacie na główny mam mój niezastapiony jak narazie crazy :)
    http://www.youtube.com/watch?v=bd2B6SjMh_w

ja mam the verve ''Bitter Sweet Symphony'' od 5 lat ;)

Lula_w lubi tę wiadomość

mc1d28t.png
    zabawa.gif
    20100828580113.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam :) to będzie na męża albo coś z linking parku uwielbiam ich :)
    http://www.youtube.com/watch?v=-AsMxIJhRDo

aiwlys, moni_c lubią tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni_c wrote:
    ja mam the verve ''Bitter Sweet Symphony'' od 5 lat ;)
    ale tego dawno nie słyszałam :)

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • kaaasiaczek_ Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita2710 wrote:
    Asiulka kochana bardzo możliwe (a jeśli mas ztyło zgięcie to ból porodowy idzie od krzyża... ) ja mam tyłozgięcie...

Oniqa piękna z Ciebie kobieta;) To zdjęcie co stoisz z mężem... i się nie wywiniesz przypomina mi się moje z moją of course jak zwykle głupią miną :
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150931967532831&l=ad18efd179 :D

Juicca widzę że też ciemne włoski na ślubie ,a teraz krótkie.
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=484961708216049&l=55e056a1a3 Bardzo podoba mi się to zdjęcie takie piękne naturalne;))

Moni_C super zdjęcie, a psiaka bym już wyprzytulała i wycałowała <3

Ana... pamiętaj wody nie zawsze lecą :P

Lalita, widzę, że mamy wspólną znajomą - Joannę Piek***ką :D

qb3ci09kgez1zp78.png
  • aher Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita2710 wrote:

Rozgadałyśmy się jak przekupy na targu:P

Asher , nie raz tak jest też miałam tak że nawet 1kg mniej.
    Może więcej spalasz kalori. A dziecko ma co raz większe potrzeby ,a co za tym idzie twoja wartość kaloryczna wzrasta ,więc musisz jejść więcej.
    Bo inaczej korzysta z tego co dajesz. Tym bardziej w III trymestrze się powinno jasz więcej niż w 2 jeść. Pij dużo wody ,białka.
    Jeśli dziecko rośnie to wydaję mi się że jest ok.
    Ale na spokojnie porozmawiasz z lekarzem

W sumie racja, ostatnio nie dbałam zbyt o jedzenie bo remont w domu i za bardzo nie było jak, byle zjeść na szybko coś ciepłego. Za to pochłaniałam słodycze jak szalona więc zastanawia mnie ten spadek. Będę jadła więcej i obserwowała czy waga wzrasta. Mam nadzieję, że na wizycie kontrolnej będzie ok bo wiecie zaczęłam już szukać w internecie i nic pozytywnego nie wyczytałam. Eh przeklęte googole :P. Nawiasem mówiąc w życiu bym się nie spodziewała, że w ciąży będę się przejmować niską wagą. W pierwszym trymestrze tyle kg poszło w wc, że obecnie ważę tyle co przed ciążą :P

m3sx3e3ksd1nt9wx.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok juz nie wysyłam wam ale to moja jedna z ulubionych stara ale co tam :)
    http://www.youtube.com/watch?v=Gd9OhYroLN0

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni może Ty się orientujesz co u Meginki ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2013, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa stara ale jara też ją bardzo lubie. Zresztą ja lubie te "starsze" Faint, Numb itp.
    Ten kawałek też całkiem spoko: http://www.youtube.com/watch?v=PRd5It6z21M
    O ile ktoś lubi taki rodzaj muzyki :) A dlatego wrzuciłam ten link a nie oryginał, bo podobaja mi się "wygibasy" na clipie :D

‹‹ 802 803 804 805 806 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ