III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
sla.s wrote:;oniqa stara ale jara też ją bardzo lubie. Zresztą ja lubie te "starsze" Faint, Numb itp.
Ten kawałek też całkiem spoko: http://www.youtube.com/watch?v=PRd5It6z21M
O ile ktoś lubi taki rodzaj muzykiA dlatego wrzuciłam ten link a nie oryginał, bo podobaja mi się "wygibasy" na clipie
)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
o mamo, poszłam na chwilę obiad robić a tu prosze ile podstronek:P:P
Sla.s faktycznie młoda kobitka z Ciebie:P ale fajnie, mi się zawsze marzyło być taką młodą mamą, odchować dzieci i dalej być młodą hehehe)
Amicizia jeszcze nie wkleiła fot:P Pewnie dlatego, że aby toz robić musiałąby je pododować na fotosiku potem kopiować te linki i pewnie nie ma czasu, a na fb raz dwa:))
-
Ana27 wrote:o mamo, poszłam na chwilę obiad robić a tu prosze ile podstronek:P:P
Sla.s faktycznie młoda kobitka z Ciebie:P ale fajnie, mi się zawsze marzyło być taką młodą mamą, odchować dzieci i dalej być młodą hehehe)
Amicizia jeszcze nie wkleiła fot:P Pewnie dlatego, że aby toz robić musiałąby je pododować na fotosiku potem kopiować te linki i pewnie nie ma czasu, a na fb raz dwa:))
-
nick nieaktualnyNo moja mama urodziła mnie w wielu 22 lat i cieszę się, że ja mam już 21, a ona 43 i będzie młodziutką babcią
A ojciec mój młodszy od mojej mamy więc będzie jeszcze młodszym dziadkiem
Też bym poprosiła o link do Amicizi!Z facebooka nie korzystam ale zdjęcia mogę podejrzeć
-
nick nieaktualny