Ile przytyłyście w całej ciąży? ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
U mnie 28 tydz i 2,5 kg na plusie. Zaczynałam z nadwagą. ale nie jem słodyczy bo nie mam ciągot, apetyt tez umiarkowany a raczej słaby.
Nie jestem aktywna bo nie mogę, wszędzie samochodem.
W pierwszej ciąży przytyłam 30 kg, z czego zaraz po wyjściu ze szpitala 12 mniej, a i tak wyglądała jak balon z kreskówki:) W 2 i 3 około 13 ale wtedy byłma bardzo aktywna.
Nigdy nie miałam cukrzycy.
U mnie na kg zdecydowanie składa się woda zatrzymana.Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
U mnie już 40-sty tydzień leci- mam nadzieję ostatni i z 53,5kg zrobiło się 70kg więc się domyślam że do terminu będzie na plusie 17kg. Nie narzekałabym nawet na te kilogramy gdyby nie obrzęki w górze ciała, palców u rąk nie jestem w stanie zgiąć, często mi krew nie dopływa do rąk. Narzekacie na stopy, łydki a jest ktoś tutaj kto ma problem z górną partią ciała?
-
U mnie 9 miesiac i na plusie 9 kg;) na początku ciąży tyle mi spadło i w przeciągu paru miesiecy tyle wpadło,także bilans na zero, nadal mieszcze sie w swój rozmiar i nie musiałam zmieniac garderoby, póki co wszystko posło w brzuch ale rozstepów brak.Stosuje olejek bio oil, codziennie smaruje brzuch(1 raz dziennie) i nic sie nie dzieje, a bałam sie bo akurat mam skłonnosci do tycia.Mam nadzieje ze po porodzie sporo z wagi spadnie,nie ukrywam ze troszkę ciałka mam tu i ówdzie;p
-
U mnie 40-sty tydzień leci- 18kg na plusie. Mam nadzieję że na dniach urodzę.. Co do opuchlizny rąk, ja mam, ale nie aż tak bardzo, jednak jest to też uciążliwe bo w nocy się budzę często ze zdrętwiałą prawą ręką, no i wiadomo boli też trochę przy zginaniu palców itd
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie waga przed ciaza 51kg 164 wzrostu(lekka niedowaga) a w ciaży teraz jestem w 30 tygodniu i juz ważę 61kg, wykryta cukrzyca ciążowa! uważajcie na cukry proste dziewczyny;) ja zawsze mogłam jeść co chciałam i nie miałam problemów, bo miałam po prostu świetny metabolizm i nie straszne były mi bułeczki słodkie czy pizza teraz mam niestety zakaz;/ ciekawe czy zmieni sie sytuacja po ciąży
anie4ka, Niuninka lubią tę wiadomość