jaki materac wybrać? proszę pilnie o pomoc!
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie zimna pianka kieszeniowy
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
A co sądzicie o materacykach z IKEA? Ma ktoś jakieś doświadczenia?Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Anakin, dziewczyny pisały, że im się te materace sprawdzały. Aczkolwiek ja osobiście nie znam żadnej osoby, której jakiś materacyk by się nie sprawdził
A o robakach w materacach z gryką i kokosem słyszałam jedynie w internecie - być może było kilka takich przypadków, ale nie panikowałabym, że jak naturalny materac to będą robale, gdyby faktycznie tak było to zaprzestali by produkcji takich materacy i dla dzieci i dla dorosłych bo nie byłoby na nie popytu
Sama całe życie miałam i mam materace kokosowe i do tej pory nic się w nich nie zalęgło, a śpi mi się na nim super.
-
nam fizjo polecil hevea Krzys kokos lateks i taki tez kupilismy👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Ja też kupiłam kokos lateks
Nie brałam gryki ze względu na robactwo. Mieszkam przy jeziorze i lesie i często jakieś muszki mi latają w domu więc wolę nie ryzykować że znajdą sobie nowy dom w materacu.
Z tego co wiem dla maluszkow materac powinien być twardy żeby nie ograniczało im się ruchów -
Hej, mam pytanie odnośnie pokrowca na materac. Oglądałam jakiś filmik w którym fizjoterapeuta nie polecal dla maluszków pokrowców z pikowaniami, jednak szukajav materaca nie natknelam się na pokrowce płaskie. Jak rozwiazalyscie t taka zagwozdke?Cześć czy któraś z Was męczyła się w drugim trymestrze z nawracajaca candida i udało Wam się w końcu zaleczyc? Stosowalyscie jakieś diety? Eliminowalyscie cukier i owoce chleb coś? Będę wdzięczna za porady:)
-
18karo18 wrote:Hej, mam pytanie odnośnie pokrowca na materac. Oglądałam jakiś filmik w którym fizjoterapeuta nie polecal dla maluszków pokrowców z pikowaniami, jednak szukajav materaca nie natknelam się na pokrowce płaskie. Jak rozwiazalyscie t taka zagwozdke?
Ja mam pikowany, ale nie da się tego pikowania wyczuć bo na pokrowcu jest prześcieradło, grubszy kocyk i dopiero maluch -
Fasola1234 wrote:Ja też kupiłam kokos lateks
Nie brałam gryki ze względu na robactwo. Mieszkam przy jeziorze i lesie i często jakieś muszki mi latają w domu więc wolę nie ryzykować że znajdą sobie nowy dom w materacu.
Z tego co wiem dla maluszkow materac powinien być twardy żeby nie ograniczało im się ruchów
ale naprawdę w gryce mogą zalegnąc się robaki? jezuuuu to obrzydliwe"Tam gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba" ❤️ -
Polecam patrzeć się na właściwości materaca dla dziecka. Dla noworodków i niemowląt niezwykle istotna jest nie tylko twardość materacyka, ale także sam materiał z którego jest wykonany - ze względu na alergiczność, ale również możliwość dopasowania go do ciała....
Nie powinno sie kupować najtańszych materacy bo mogą nie być zdrowe dla kręgosłupa maluszka.https://airo.fun
Fun Lab sp. z o.o.
ul. Łopuszańska 22
02-220 Warszawa
REGON: 365242230
NIP: 5223070000
tel. +48 22 379 55 75
[email protected] -
Żona miała problem z plecami w ciąży, kupiliśmy nowe łóżko i dobry materac. Efekt był natychmiastowy a przy okazji zauważyłem, że nie jestem juz tak zmęczony w ciągu dnia jak wcześniej. Polecam gorąco materaz z ""memory foam"". Śpiąc spędzamy o 1/3 swojego życia, nie warto oszczędzać na materacu.
Warto jest się skontaktować ze sklepem https://sleepinghouse.pl/170-materace-piankowe-120x200 Powinni doradzić odpowiedni model materaca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2024, 09:44
-