Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Haha mój juz rok po 30stce i co? I bojlerek jak ta lala... i w tyłku ma czy mi się podoba czy nie no i jak tu go zmotywować? Prośby, groźby, przekupstwa nie działają
Mój wchodzi co jakiś czas na wagę i słyszę tylko krzyki i jęki Po tym ostro twierdzi, że idzie na siłkę, ale zapał szybko mija, bo zawsze jest zmęczony, późno wraca z pracy, dzisiaj mu się nie chce, ale jutro na pewno pójdzieKim87, Tuliska lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Mój wchodzi co jakiś czas na wagę i słyszę tylko krzyki i jęki Po tym ostro twierdzi, że idzie na siłkę, ale zapał szybko mija, bo zawsze jest zmęczony, późno wraca z pracy, dzisiaj mu się nie chce, ale jutro na pewno pójdzie
Znam to z skądś...
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Dziewczynki a ja zjadłam dwa razy zestaw witamin - raz jak co dzień a drugi 10 minut później przygotowałam dla męża i trzymając przez chwilę w ręce po prostu je pąknełam... Popieprzyło mi się że to moje...
Violet146 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Violet146 wrote:Dziewczynki a ja zjadłam dwa razy zestaw witamin - raz jak co dzień a drugi 10 minut później przygotowałam dla męża i trzymając przez chwilę w ręce po prostu je pąknełam... Popieprzyło mi się że to moje...
Violet146 lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Pech w tym że on stołuje się w domu dwa dni w tygodniu I rzadko co potrafi sprostać jego moscia wymaganiomMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Dziewczyny czy któraś z Was bierze luteinę po ovu? Ja zapomniałam czy powinnam brać 2*2 czy 2*1. Ktoś coś?
-
AniaŁ123 wrote:Dziewczyny czy któraś z Was bierze luteinę po ovu? Ja zapomniałam czy powinnam brać 2*2 czy 2*1. Ktoś coś?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Ja po owu brałam progesteron nie wiem jaka masz dawkę. U mnie 1x200mg
Mam luteinę 50. Ja mam nędzny progesteron, więc raczej 2x2.
Dziękuję
Edit: Jednak miałam brać jeszcze inaczej: 3x1, bo tak sobie skojarzyłam, że jedno opakowanie ma 30 tabletek, a biorę przez 10 dni i to miało wystarczy na 1 cykl -
AniaŁ123 wrote:Mam luteinę 50. Ja mam nędzny progesteron, więc raczej 2x2.
Dziękuję
Edit: Jednak miałam brać jeszcze inaczej: 3x1, bo tak sobie skojarzyłam, że jedno opakowanie ma 30 tabletek, a biorę przez 10 dni i to miało wystarczy na 1 cyklMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kochane, przepraszam, ze ostatnio jestem tak sporadyczmie ale taki czas
Powoli sie z Wami zegnam :* zycze udanego Sylwestra i szczesliwego nowego roku
My sie wlasnie pakujemy a jutro z samego rana ruszamy w gory
Jeszcze przed wyjazdem ide na krew, musze zrobic progesteron i zastanawiam sie czy nie machnac na wszelki bety, choc nie wiem czy nie za wczesnie?AniaŁ123, Violet146 lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Kochane, przepraszam, ze ostatnio jestem tak sporadyczmie ale taki czas
Powoli sie z Wami zegnam :* zycze udanego Sylwestra i szczesliwego nowego roku
My sie wlasnie pakujemy a jutro z samego rana ruszamy w gory
Jeszcze przed wyjazdem ide na krew, musze zrobic progesteron i zastanawiam sie czy nie machnac na wszelki bety, choc nie wiem czy nie za wczesnie?Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat