Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
MMadziula wrote:Ja nie wiem czy iść 04.01 czy 11.01 ....chciałabym juz serduszko widzieć
Bo narazie mam taki mały przecinek na zdjęciu przyglądałam się kilka razy dziennie zdjęciu z usgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 23:17
-
Tuliska wrote:No i brawa dla Krystynki lewa trybuna! Prawa trubuna! Meksykańska fala!
A jutro jak połamana dotrę do pracy
Juz czuje ze tyłek dostaje zakwasow
Lubię_czekoladę, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Hahaha no nie moge normalnie zamykam oczy i widze te tłumy falujące
A jutro jak połamana dotrę do pracy
Juz czuje ze tyłek dostaje zakwasow
Krysiu, brawo! Jestem dumna!Pączek, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Tulis, powodzenia z zastrzykiem! Dasz rade
Madzia, serduszko puka w rytmie czacza juz niedlugo
Kim, czekamy na pierwsza wizyte
Ja dzis znowu wieczor z winkiem mialamKim87, Tuliska lubią tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Ja nie wiem czy iść 04.01 czy 11.01 ....chciałabym juz serduszko widzieć
Bo narazie mam taki mały przecinek na zdjęciu przyglądałam się kilka razy dziennie zdjęciu z usgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 07:43
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Pączek wrote:O losie - ja w robocie - staram się zebrać w sobie żeby cos zrobić
Chyba jeden dzień poświęcę na rozruch
No lenistwo pierwsza klasa
Do tego od 2 do 4 rano spać nie mogłam. Wiec teraz najchętniej poszabym lulu.
-
Witam się i ja z pracy Ależ mi się dzisiaj nie chciało wstać, mimo że poszłam wczoraj wcześniej spać, bo chyba ok 21
Na szczęście tylko 3 dni i weekend
Urlop mi absolutnie nie służy, bo jak później wracam do pracy, to wszyscy i wszystko mnie niemiłosiernie wku.... Na szczęście zostałam sama i raczej przez większość dnia będę sama siedzieć.
Ja chciałam dzisiaj mojego wyciągnąć na basen, bo po świętach mu się znowu przytyło, a w takim tempie to w wieku 30 lat będzie miał bojler a nie kaloryfer Ja o dziwo nie przytyłam w święta, więc czuję się dumnaTuliska lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Witam się i ja z pracy Ależ mi się dzisiaj nie chciało wstać, mimo że poszłam wczoraj wcześniej spać, bo chyba ok 21
Urlop mi absolutnie nie służy, bo jak później wracam do pracy, to wszyscy i wszystko mnie niemiłosiernie wku.... Na szczęście zostałam sama i raczej przez większość dnia będę sama siedzieć.
Ja chciałam dzisiaj mojego wyciągnąć na basen, bo po świętach mu się znowu przytyło, a w takim tempie to w wieku 30 lat będzie miał bojler a nie kaloryfer Ja o dziwo nie przytyłam w święta, więc czuję się dumna
Ja jeszcze jutro i w od pt do pon mam wolne
W pon powtórka krwi.
Generalnie to powiem w szczerze ze chyba dwnerwowanie się wynikami usg itd w ciąży jest gorsze niż przy staraniach .
Mnie to już palma odbija. Wczoraj dostałam zawalu bo na wkładce były jakieś żółte plamy. Nosz kurwa sobie pomyślałam. Sprawdziłam w środku czysto tylko progesteron wygrzebalam ale biały bez zabarwienia. Acha i nie wiem co to bylo za chiny. I skąd się wzięło.
W nocy obudziłam się to kuzwa wkrecilam siebie ze objawy mi ustępują. Nie mam ich jakiś super jak poprzednio ale coś tam się dzieje.
Chyba przydaloby mi się leczenie . Psychiatry na następne 9mcMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Oj Kimi Kimi!!! Chyba nie unikniesz świrowania. Jeśli na czymś nam bardzo zależy, to wiadomo że boimy się tego stracić, taka natura, ale mimo wszystko trzeba mocno wierzyć że będzie dobrze Nawet nie zauważysz kiedy miś dojdzie do dziewiątej sztachety w płotku
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Ja teraz z wagą się nie lubimy
Ja jeszcze jutro i w od pt do pon mam wolne
W pon powtórka krwi.
Generalnie to powiem w szczerze ze chyba dwnerwowanie się wynikami usg itd w ciąży jest gorsze niż przy staraniach .
Mnie to już palma odbija. Wczoraj dostałam zawalu bo na wkładce były jakieś żółte plamy. Nosz kurwa sobie pomyślałam. Sprawdziłam w środku czysto tylko progesteron wygrzebalam ale biały bez zabarwienia. Acha i nie wiem co to bylo za chiny. I skąd się wzięło.
W nocy obudziłam się to kuzwa wkrecilam siebie ze objawy mi ustępują. Nie mam ich jakiś super jak poprzednio ale coś tam się dzieje.
Chyba przydaloby mi się leczenie . Psychiatry na następne 9mc
Kochana ty się tak nie stresuj, staraj się żyć normalnie - tylko po za alkoholem i z ograniczeniem kofeiny i będzie wszystko ok . Wiem że to pewnie nie łatwo, bo się boisz, ale negatywne myślenie i stres Wam nie pomogą, a wręcz odwrotnie. Kochana wszystko będzie ok,za 9 miesięcy będziesz śmigać z wózeczkiem
Więc Kochana teraz już tylko pozytywne myślenie i pozytywna energia, a jak nie to po pupie dostaniesz
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 09:21
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e38d4688efb9.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/639aa17baa25.png
Testujące Gospodynie
08.01 Bella_Bella
10.01 AniaŁ
17.01 Violet146
18.01 Pola89
19.01 Ewi28
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/da8692300b3a.jpg
Fasolki Na Gospodarce
10.12 -MMadziula- test ciążowy= ++
23.12 -Kim87- test ciążowy =++Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 09:59
-
AniaŁ123 wrote:Witam się i ja z pracy Ależ mi się dzisiaj nie chciało wstać, mimo że poszłam wczoraj wcześniej spać, bo chyba ok 21
Ja chciałam dzisiaj mojego wyciągnąć na basen, bo po świętach mu się znowu przytyło, a w takim tempie to w wieku 30 lat będzie miał bojler a nie kaloryfer Ja o dziwo nie przytyłam w święta, więc czuję się dumnaAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Kimiś! Kimiś! To normalne zoltawy sluz tez jest normalny ja taki miałam cały czas wiem że może ja nie najlepszy przykład ale u mnie nie było problemu z noszeniem ciąży tylko wadą genetyczna... poza Tym wszystko rozwiajalo dobrze Tak się zdarza :* a że swirujesz? Swiruj, tylko pozytywnie
-
Tuliska wrote:Kimiś! Kimiś! To normalne zoltawy sluz tez jest normalny ja taki miałam cały czas wiem że może ja nie najlepszy przykład ale u mnie nie było problemu z noszeniem ciąży tylko wadą genetyczna... poza Tym wszystko rozwiajalo dobrze Tak się zdarza :* a że swirujesz? Swiruj, tylko pozytywnie
Tuliska lubi tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Haha mój juz rok po 30stce i co? I bojlerek jak ta lala... i w tyłku ma czy mi się podoba czy nie no i jak tu go zmotywować? Prośby, groźby, przekupstwa nie działają
Może lodówka na kłódkę