Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Hokus pokus, czary mary,
Poswiecimy wszystkie dolary,
Tylko franco ty nasza zazwyczaj nie lubiana,
Do Pietruszki jesteś pilnie wzywana
Nie oglądaj się, nie kombinuj,
Szansy swej nie zmarnuj,
Bo później będziesz długo czekała,
Aż Pietruszka bobo w ramionach będzie trzymała ♡♡♡♡
Kochana
mam nadzieję że coś do @ dotrze teraz! Po takim wierszu to już nie ma wyjścia !!Violet146 lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Pączek wrote:Ja bym zemdlała
Ja miałam raz podany pregnyl w brzuch ale przez lekarza. Oczywiście nie patrzyłam. Sama chyba też bym nie dała rady. Igła mnie przeraża29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Tuliska wrote:Jeszcze nie mialam nigdy boim siem alem zrobiem wszystko
Tuliska lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
No widzisz Madziula panoszymy się . Pfi a powiem wam jeszcze ze wirusy tu chodujemy i wam sprzedajemy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/226476a39846.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 19:02
Pączek, Tuliska, Lubię_czekoladę, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Parsleyek wrote:Ja miałam raz podany pregnyl w brzuch ale przez lekarza. Oczywiście nie patrzyłam. Sama chyba też bym nie dała rady. Igła mnie przeraża
Dzis jak mi krew pobierali to myslalam ze zejde tam - ja nie znosze igiel
Ja sie ich panicznie boje -
Pączek wrote:Ania !
No troche martwie się o to tsh ze za niske mam
Serio ? BG mają wysoki ? No kurna no ! Nie wiedziałam
No do biegania musze wrócić - ostawię cukierki
Zacznę brać omega-3 i wit C
Może to coś pomoże
Chodzi np o różne mąki bezglutenowe, ryż, kasze, makarony bezglutenowe, czyli tak naprawdę podstawa Ale ja się aż tak w o nie zagłębiałam, bo podobno jest jakiś sposób na tą dietę, że np. można jeść produkty o wysokim IG w połączeniu z niskim i neutralnym, ale szczegółów nie znam. Myślę ze wujek google coś pomożePączek lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Paczek z tego co wiem tsh nawet jak jest niższe niż 1 jest ok.
Właśnie też tak słyszałam, ale też zdaję sobie sprawę że co lekarz to opinia
Na pewno faktem jest, że lepsze jest niskie TSH niż zbyt wysokieKim87, Pączek lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:No i jestem... półtora godziny opóźnienia i 2 stowki za wypisanie recepty, no bombaaa
Zaczynam zarabiać tylkiem niech sie w koncu do czegos przyda hehe szukam klientów
Tyłkiem rozumiem ze będziesz nim kręcić w rytmie. Tzw Shake your pupcia:DMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
AniaŁ123 wrote:Chodzi np o różne mąki bezglutenowe, ryż, kasze, makarony bezglutenowe, czyli tak naprawdę podstawa Ale ja się aż tak w o nie zagłębiałam, bo podobno jest jakiś sposób na tą dietę, że np. można jeść produkty o wysokim IG w połączeniu z niskim i neutralnym, ale szczegółów nie znam. Myślę ze wujek google coś pomoże
dzięki