Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
MMadziula wrote:To tłumaczy cenę ...
Ja dziś gotuje zupkę pomidorowa , tak za mną chodziła juz od dłuższego czasu.
Mój M grypę dostał i teraz boje się żeby nie podłapać od niego ;-(Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
MMadziula wrote:Musze poczytać czym mogę się ratować.
A dziewczyny święta odsypiają , że tu taka cisza?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Hej ho widzę że pierwsze sto stron już zapisałyśmy
ja jeszcze u rodziców bo mamy auto w naprawie, pewnie do jutra.29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Kim87 wrote:To już wyższa szkoła jazdy widzę u ciebie. Mam nadzieje ze w końcu z tymi lekami jakoś to wszystko się unormuje. Dupek na 2 fazę na ciąże jak coś bo ci się jajo nie zagniezdzic przy 9dniach fazy lutealnej
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Czekoladka kochanie dziękuję ;*;*;* jak tam u ciebie po świętach
Temperatura mi leci na leb, na szyje, wiec alkoholizuje sie bez wyrzutow sumienia w koncu zabieram ze soba na Sylwestra 7 litrow wina %%%%
Tyle u mnie
Aha i powoli musze zakupic te suple, o ktorych rozmawialysmy ale to zerkne w Twoj wykres i bede wiedziala co kupic -
Lubię_czekoladę wrote:Juz jestem, juz juz wlasnie bylam u kosmetyczki na pazurach a potem w spa na masazu wiec po swietach pelen relaks powoli sie juz opieram na wyjazd i zaczynami juz sie powoli szykowac pojutrze ruszamy w gory w swieta duzo zarcia ale jie jestem przejedzona cos bym zjadla nie pojadlam sledzi w smietanie i mam parcie
Temperatura mi leci na leb, na szyje, wiec alkoholizuje sie bez wyrzutow sumienia w koncu zabieram ze soba na Sylwestra 7 litrow wina %%%%
Tyle u mnie
Aha i powoli musze zakupic te suple, o ktorych rozmawialysmy ale to zerkne w Twoj wykres i bede wiedziala co kupicLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Odebrłam wyniki
Morfologia w normie
OB ok
No cukier za wysoko bo max jest 99 a ja mam 92 - więc dieta jak nic
Cholera a cholesterol ponad norme ! DIETA jak nic !
A teraz prosze was o pomoc bo ja sie nie znam
Nie wiem czy to za mało czy za dużo czy w normie
A więc
anty-TG - 24,10 IU/ml - Norma 0 - 115
anty-TPO - 10,40 IU/ml - Norma 0 - 34
TSH - 0,649 µIU/ml - Norma 0,27 - 4,2 - BYŁO 2,66
FT4 - 1,39 ng/dl- Norma 0,93 - 1,7 - BYŁO 1,2
-
Pączek wrote:Odebrłam wyniki
Morfologia w normie
OB ok
A więc
Ania! Kochana, jestes potrzebna!!
Btw czesc Paczek :* -
Kim87 wrote:Ooo sylwester w gorach:-) zazdro na całego my nie mamy możliwości jechać bo mój zawsze ma mega roboty w grudniu:) baw się dobrze kochana:*:*:*
Szkoda, ze nie macie jak jechac moze kiedys zrobi Ci niespo i da rade sie wyrwac -
Hej Pączek badania robiłaś bez tabletki dziś? Ft4 na moje oko ok bo prawie 60%, Tsh mocno spadło - ale nie wiem czy jest dolna granica dla ciąży podobno 1-2 jest ok, ale do oceny tego chyba AniaŁ jest nam potrzebna
Anty tpo i anty tg wg mnie też w normie.29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Hej Pączek badania robiłaś bez tabletki dziś? Ft4 na moje oko ok bo prawie 60%, Tsh mocno spadło - ale nie wiem czy jest dolna granica dla ciąży podobno 1-2 jest ok, ale do oceny tego chyba AniaŁ jest nam potrzebna
Anty tpo i anty tg wg mnie też w normie.
no tsh słyszlam 1,5-2,5 a ja poniżej 1 - bede miała wizyte w styczniu u endo to zobaczymy co powie ale chyba czas odsawic leki albo zmniejszyc dawke -
Pączek wrote:Odebrłam wyniki
Morfologia w normie
OB ok
A więc
Anty tpo i tg superancko! Raczej nie ma hashi piszę raczej bo podobno jest taka możliwość ze mimo braku przeciwciał jednak może być, ale to już musisz się zapytać lekarza
Ft4 bardzo ładne, ponad 50% jest super! a TSH niby za niskie na starania, ale wydaje mi się że lepsze takie niż za wysokie, ale to też lekarz!
Ja tez muszę zrobić cholesterol, nigdy nie robilam, ale podobno cholesterol idzie w parze z cukrem, a cukier mam niski, ale mogę się dołączyć do diety:-D
A wiesz że produkry bg mają wysoki indeks glikemiczny? Ja dlatego przerwałam dietę bg.Pączek lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:bez tabletek
no tsh słyszlam 1,5-2,5 a ja poniżej 1 - bede miała wizyte w styczniu u endo to zobaczymy co powie ale chyba czas odsawic leki albo zmniejszyc dawke
Ja też biorę euthyrox 25 ale mi tsh tak od razu nie spadło. Aktualnie TSH 1.060 a 3 miesiące wcześniej 1.810. Startowałam z wynikiem ponad 3. Gin kazał brać cały czas, do endo na razie się nie wybieram29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"