Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lubię_czekoladę wrote:Pietruszka hej :* jak idzie wywolywanie malpiszona?
Heej :* ja jestem w 54dc.. wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę dupka, no i cisza brak plamień, żadnych bóli, normalnie żadnych oznak! Ostatnia @ na początku listopada, chyba się już za nią stęskniłam!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
AniaŁ123 wrote:Anty tpo i tg superancko! Raczej nie ma hashi piszę raczej bo podobno jest taka możliwość ze mimo braku przeciwciał jednak może być, ale to już musisz się zapytać lekarza
Ft4 bardzo ładne, ponad 50% jest super! a TSH niby za niskie na starania, ale wydaje mi się że lepsze takie niż za wysokie, ale to też lekarz!
Ja tez muszę zrobić cholesterol, nigdy nie robilam, ale podobno cholesterol idzie w parze z cukrem, a cukier mam niski, ale mogę się dołączyć do diety:-D
A wiesz że produkry bg mają wysoki indeks glikemiczny? Ja dlatego przerwałam dietę bg.
No troche martwie się o to tsh ze za niske mam
Serio ? BG mają wysoki ? No kurna no ! Nie wiedziałam
No do biegania musze wrócić - ostawię cukierki
Zacznę brać omega-3 i wit C
Może to coś pomoże -
Parsleyek wrote:Ja też biorę euthyrox 25 ale mi tsh tak od razu nie spadło. Aktualnie TSH 1.060 a 3 miesiące wcześniej 1.810. Startowałam z wynikiem ponad 3. Gin kazał brać cały czas, do endo na razie się nie wybieram
-
Parsleyek wrote:Heej :* ja jestem w 54dc.. wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę dupka, no i cisza brak plamień, żadnych bóli, normalnie żadnych oznak! Ostatnia @ na początku listopada, chyba się już za nią stęskniłam!
-
Parsleyek wrote:Heej :* ja jestem w 54dc.. wczoraj wzięłam ostatnią tabletkę dupka, no i cisza brak plamień, żadnych bóli, normalnie żadnych oznak! Ostatnia @ na początku listopada, chyba się już za nią stęskniłam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 17:12
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Popieprzylo się coś. Może bo tych tapsach na edometrioze. Nie fajnie nie fajnie . Przecież wysłałam ci moja @ kurde
Czekająca aż tyle!? Nie strasz
Kim na pewno po tych tabletkach.. już 2 miesiące bez starań jesteśmy, chciałabym wrócić w końcu jeśli do końca tygodnia nadal nie będzie to najpierw się chyba załamie a potem znów będę dzwonić do lekarza...29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Parsleyek wrote:Czekająca aż tyle!? Nie strasz
Kim na pewno po tych tabletkach.. już 2 miesiące bez starań jesteśmy, chciałabym wrócić w końcu jeśli do końca tygodnia nadal nie będzie to najpierw się chyba załamie a potem znów będę dzwonić do lekarza...Parsleyek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Hello jestem i ja siedzę na poczekalni i korzenie puszczam Boże kobiety jak mnie to wszystko już nudzi
Krysiu ładne wyniki, no no o tsh zapytasz ale lepsze niższe niż za wysokieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 17:49
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Parsleyek lubi tę wiadomość
-
Widzisz.. Kim wyslala Ci malpe.. I chyba na poczcie zaginela, bo ani Kim @ nie ma, ani nie dotarla do Ciebie moze przyjdzie z opoznieniem.. Moze to przez te swieta..Parsleyek, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Hello jestem i ja siedzę na poczekalni i korzenie puszczam Boże kobiety jak mnie to wszystko już nudzi
Krysiu ładne wyniki, no no o tsh zapytasz ale lepsze niższe niż za wysokie -
Kochane dziękuję za wsparcie jak umiecie to czarujcie bo moje czary na fr@nce nie działają
Tuliska lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Lubię_czekoladę wrote:Hej Tulis nie bylas ostatnio u lekarza?
A tak na serio to na monitoringu bylam ostatnio, ale monitoringi położna prowadzi i dzisiaj do ginki żeby przyszły cykl obgadac, po receptę na pregnylKim87, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Tuliska wrote:Hello jestem i ja siedzę na poczekalni i korzenie puszczam Boże kobiety jak mnie to wszystko już nudzi
Krysiu ładne wyniki, no no o tsh zapytasz ale lepsze niższe niż za wysokie
A dziekuje - dziekuje
W lekkim szoku byłam bo myslalam ze bedzie gorzej a okazuje sie ze jest ok -
Tuliska wrote:Byłam Ale ja już tak nałogowo , z potreby serca
A tak na serio to na monitoringu bylam ostatnio, ale monitoringi położna prowadzi i dzisiaj do ginki żeby przyszły cykl obgadac, po receptę na pregnyl
Tulisiu sama sobie pregnyl podajesz?29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Parsleyek wrote:Kochane dziękuję za wsparcie jak umiecie to czarujcie bo moje czary na fr@nce nie działają
Poswiecimy wszystkie dolary,
Tylko franco ty nasza zazwyczaj nie lubiana,
Do Pietruszki jesteś pilnie wzywana
Nie oglądaj się, nie kombinuj,
Szansy swej nie zmarnuj,
Bo później będziesz długo czekała,
Aż Pietruszka bobo w ramionach będzie trzymała ♡♡♡♡Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2016, 18:32
Pączek, Parsleyek, Kim87, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Pączek wrote:Tuliś ❤️❤️❤️❤️❤️
A dziekuje - dziekuje
W lekkim szoku byłam bo myslalam ze bedzie gorzej a okazuje sie ze jest ok
Madziulka i KimiśKim87, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość