Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pączek wrote:A ja zaraz po Tobie
Tabletki jak cukierki - jedna za drugaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 08:18
Pączek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Dzień dobry
Za mną ciężka noc Choroba mnie rozkłada, akurat kurcze teraz! Kiedy nie ma opcji na L4, bo trzeba zamykać rok
Co do leków, to ja strasznie nie lubię niczego brać. Jedynym wyjątkiem jest Euthyrox, bo to już rutyna, ale mam nawet problem z kwasem foliowym, staram się brać, ale czasem zapominam. Może dlatego ostatnio jestem taka chorowita.
Ja się oddaję pracy, jeśli się wcześniej wyrobię, to wcześniej pójdę do domciu, a tylko o tym teraz marzę.
Miłego dnia!!! -
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry
Za mną ciężka noc Choroba mnie rozkłada, akurat kurcze teraz! Kiedy nie ma opcji na L4, bo trzeba zamykać rok
Co do leków, to ja strasznie nie lubię niczego brać. Jedynym wyjątkiem jest Euthyrox, bo to już rutyna, ale mam nawet problem z kwasem foliowym, staram się brać, ale czasem zapominam. Może dlatego ostatnio jestem taka chorowita.
Ja się oddaję pracy, jeśli się wcześniej wyrobię, to wcześniej pójdę do domciu, a tylko o tym teraz marzę.
Miłego dnia!!!AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
czekajacanacud1 wrote:eeee ja po testach owu nie mam. tzn testy nie pokazaly wiec pewnie nie miałam
Z temp jeste po owu i to ładnie widaćMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Tuliska wrote:A ja wracam do "roboty" piszcie, żebym miała co robić bo będę sama
Spoko ja znów wczoraj zawał bo znalazłam coś czerwonego w wannie. Głupia kim przestraszył się czerwonej nitki.AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dzień dobry
Miłego dnia!!!
Trzymaj się !!
Tak jak Kimi pisze - duzo wit CAniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Ale rudy rudy czy brązowo rudy?
Ja głosuję za rudym marchewkowym!
W ogóle zarządzam głosowanie nad przyszłym kolorem włosów Pączka
Marchewa rządzi!!!