Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
AniaŁ123 wrote:Ja głosuję za rudym marchewkowym!
W ogóle zarządzam głosowanie nad przyszłym kolorem włosów Pączka
Marchewa rządzi!!!
A stary mnie do domu nie wpuści, w pracy beda sie ze mnie smiali i bede musiała zamieszkać w KrakowieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 09:04
AniaŁ123 lubi tę wiadomość
-
Pączek wrote:Teraz mam takie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/843820ad51a2.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/707ed55294ec.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 09:12
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Pączek wrote:A stary mnie do domu nie wpuści, w pracy beda sie ze mnie smiali i bede musiała zamieszkać w Krakowie
Kraków zaprasza Nawet rudzielców przyjmiemyKim87, Pączek, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Stwierdziłam dzisiaj, że poczekam dwa dni dłużej do testowania i ustawiłam suwaczek na 10.01. Nie lubię oglądać negatywnych testów
Bella w takim razie testujemy razem Trzymam kciuki za nas -
Bella_Bella wrote:I dzisiaj zaczynam akcję Dupek
Mam pytanie, czy jest możliwość aby dostać @ biorąc jeszcze dupka czy jest konieczne odstawić go żeby franca się zjawiła?
Ja kiedyś brałam luteinę do samej @ bo nie wiedziałam że powinnam odstawić, ale z dupkiem nie wiem jak jest -
Bella_Bella wrote:I dzisiaj zaczynam akcję Dupek
Mam pytanie, czy jest możliwość aby dostać @ biorąc jeszcze dupka czy jest konieczne odstawić go żeby franca się zjawiła?Bella_Bella lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
AniaŁ123 wrote:Bella w takim razie testujemy razem Trzymam kciuki za nas
Bella Twój suwaczek odlicza mi dokładnie do 27 urodzin
Ja Wam mówię to będzie Wasz szczęśliwy dzieńBella_Bella lubi tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Pączek wrote:Czekaj na mnie z kolacją po 19
Wychodzę od fryzjera - wsiadam w teleporter i jestem
Pączuś ja byłam ruda jak brałam ślub to fajny kolor29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki"